HoltePortalen

Tusenvis av fornøyde kunder bruker HoltePortalen hver eneste dag. Her kan du lese deres referanser basert på de erfaringene de har gjort seg.Holte ByggSøk er intuitivt og lett å lære

At Direktoratet for byggkvalitet legger ned sin digitale tjeneste ByggSøk høsten 2020, har vært kjent lenge. Siden arkitektfirmaet brukte denne tjenesten, var det derfor på tide å begynne å se seg om etter noe nytt. – Vi likte ByggSøk fra Dibk, men vi liker Holte ByggSøk enda bedre, sier Bjørn Dyvik.

Full kontroll med HoltePortalen

XT Bygg og Drift AS er storfornøyd med HoltePortalen – en befrielse, sier de. Vi har full kontroll med HoltePortalen! Kanskje først og fremst pga. de malbaserte arbeidskontraktene og SHA, men også elektronisk timeføring er en viktig, tidsbesparende faktor for selskapet.

Effektiv byggeplass med HoltePortalen

For å oppnå en mer effektiv byggeplass bruker gutta i Tønsberg Byggteknikk HoltePortalen. Her fører de bl.a. timer på app, og henter fram digitale tegninger med nøyaktige mål. Gutta synes det er veldig greit å ha tilgang til alt digitalt. – Vi slipper å løpe rundt og lete etter tegninger når det dukker opp spørsmål, sier bas Andreas Flå.

Prosjektstyring med HoltePortalen fungerer perfekt

Lande forteller at takket være prosjektstyring i HoltePortalen, kan han sitte på kontoret i bygda og holde orden på både «bedrift», «prosjekt» og «min side». Her legger han inn sjekklister og rutiner skreddersydd for det enkelte prosjekt, som gutta kan hente opp på sine telefoner. Han legger også inn tegninger, beskrivelser og monteringsveiledninger.

HoltePortalen – Brukervennlig programvare med alt på ett sted!

Daglig leder i Broen Rørservice AS er overrasket over hvor brukervennlig programvare fra Holte er, både HoltePortalen og JobOffice! – Jeg kommer fra bank og finans og har prøvd mye forskjellig, men dette er imponerende lettvint, sier Håvard Melby.