Prisen på Holte Kjørebok ble avgjørende

Marianne Kjenås, kvalitets- og HMS-ansvarlig i Kjeldaas AS, pleier å avvise telefonselgere ganske brått og brutalt. Akkurat hvorfor hun ikke gjorde det da hun fikk en telefon fra Holte i oktober 2017, har hun ingen god forklaring på – men at hun ikke gjorde det, er både hun og hele selskapet veldig glade for i dag! Prisen på Holte Kjørebok ble avgjørende.

Med 40 kjørebøker betyr det mye å spare 2/3 av prisen!

Med 55 ansatte og 40 kjørebok-brukere i firmaet, blir det fort en betydelig kostnad og ikke minst en stor logistikk å holde oversikt over privat og nærings-kjøring. Særlig når det er én person som sitter med alt sammen.

Marianne Kjenås forteller at hun flere ganger hadde tenkt at systemet de hadde fra før både var tidkrevende og dyrt, men hun visste ikke at det fantes rimeligere alternativer. – I en travel hverdag er det lett å fortsette i gamle spor. Man kjører på det som er kjent, fordi man ikke har tid til å ta tak i alt som dukker opp, sier hun. – Holte Kjørebok hadde jeg aldri hørt om.

Enkel og brukervennlig!

Men prisen på Holte Kjørebok skulle vise seg å bli avgjørende – og at de byttet til Holte Kjørebok, er alle svært fornøyd med. Ikke minst Marianne Kjenås. – Nå har hver og en av gutta fått sin egen bruker som de skal administrere, med eget brukernavn og passord. Jeg må hjelpe dem litt nå i starten, men etter hvert skal de gjøre det selv, sier hun.

– Programvaren er veldig, veldig brukervennlig og enkel. Jeg er kjempefornøyd. Dette vil gutta klare helt utmerket. Snart kommer også appen som skal gjøre loggføringen enda raskere og enklere, og ikke minst morsommere. Det gleder vi oss til!

Marianne Kjenås, kvalitets- og HMS-ansvarlig i Kjeldaas AS

Stekte vafler for å samle alle gutta

Marianne Kjenås er en kreativ dame. Hun lurte på hvordan hun skulle få alle 40 kjørebok-brukerne til å komme innom kontoret på samme dag for å bytte kjørebok. Løsningen ble en diger bolle vaffelrøre, noen poser Twist og masse kaffe. To fra Holte kom også, for å hjelpe til med monteringen og svare på eventuelle spørsmål.

– Da vi svingte inn på tunet foran låven til Kjeldaas, ble vi imponert, forteller gutta fra Holte. Minst 20 biler sto allerede på rad med panseret åpent. Gamle kjørebøker ble røsket ut, og den lille nye smatt enkelt på plass i OBD-kontakten. Ingen trengte hjelp til det. Og stadig trillet nye biler inn på tunet.

Anleggsfirmaet Kjeldaas AS, som bl.a. driver utgraving, oppbygging og avretting av veier og plasser, har fire grunnverdier å leve opp til – Ryddig, Positiv, innovativ og Effektiv. Vi tenker at Holte Kjørebok faktisk passer perfekt inn i disse.