Våre samarbeidspartnere

For å gi våre kunder en ekstra sømløs hverdag, jobber vi i Holte hardt for at vår programvare skal ha mulighet for integrasjon med andre typer programvare fra ulike leverandører. Her ser du våre integrasjons- og samarbeidspartnere innen forskjellige fagområder.

 Integrasjonspartnere


PowerOffice Go

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til lønn.
 • Integrasjon av kostnader i prosjektet – her henter vi bokførte leverandørfakturaer direkte inn i Holte Prosjektøkonomi.

Poweroffice er et komplett og skybasert regnskapssystem med fokus på brukervennlighet.
Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av.

PowerOffice Go er tilgjengelig fra både din nettleser og applikasjoner til iOS og Android – og Apple Watch. Du kan jobbe hvor og når du måtte ønske. PowerOffice Go er sømløst integrert med mange andre systemer.

Les mer

Visma Business

Holte tilbyr:

 • Fileksport av fakturabilag til Visma Business fra Holteportalen.
 • Bilagsimport fra Visma Business til SmartKalk Produksjon.

Visma Business er et fleksibelt økonomi- og logistikksystem som effektiviserer en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Manuelle rutiner automatiseres, tidsbruk reduseres og man får bedre oversikt, noe som bidrar til optimalisert drift og økt konkurransekraft.

Visma Business har bred funksjonalitet som er utviklet og finjustert gjennom mange år, samtidig som Visma ligger i front på nye og effektiviserende løsninger. Systemet er i stadig utvikling på bakgrunn av brukernes tilbakemeldinger og ønsker.

Norges mest brukte ERP-system, som passer best for firmaer med flere enn 10 brukere.

Les mer

Visma Global

Holte tilbyr:

 • Fileksport av fakturabilag til Visma Global fra Holteportalen.

Med Visma Global får du et helhetlig og standardisert økonomisystem med velprøvde rutiner og standard rapportering. Løsningen lar deg gjøre raske taktiske valg, identifisere styrker og svakheter ved driften, jobbe smartere og utnytte bedriftens ressurser til fulle.

Systemet er et resultat av mange års erfaring og dialog med over 20 000 brukere. Verktøyet har avanserte funksjoner, fra gjennomgripende multirapportering og dybdenavigering i tallmaterialet, til arbeidsroller for bedre arbeidsflyt og elektronisk dokumenthåndtering.

Visma Global er raskt å komme i gang med, og gjør det enkelt å jobbe med regnskap og økonomi. Et smart og effektivt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter, med nettbaserte løsninger og mobilapper.

Best egnet for firmaer inntil 50 ansatte.

Les mer

Tripletex

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til Tripletex.

Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger.

Du velger selv om du vil utbetale fast månedlig lønn, timelønn eller for eksempel lønn basert på månedlig omsetning. De ansatte fører reiseregninger og utlegg uansett hvor de er. Med aktivert timeregistrering har ansatte også mulighet til å føre sine egne timer på mobilen. Viktigst av alt: regnskapet er alltid oppdatert og gir deg full oversikt til enhver tid.

Les mer

Duett

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til Duett.

Duett Lønn er et webbasert lønnssystem for små og mellomstore arbeidsgivere. For regnskapskontor og deres kunder er Duett Lønn svært fleksibelt. Her kan arbeidet fordeles mellom partene, slik at kunden for eksempel legger inn nye ansatte og godkjenner utbetaling av lønn og terminoppgjør, mens regnskapsfører gjør selve lønnskjøringen. Alle transaksjoner bokføres automatisk i Duett Økonomi.

Duett Lønn har en interaktiv kontrollrutine, der systemet sammenligner beløp fra lønnskjøringen, innberettet i A-melding, utbetalt beløp, og bokførte beløp. Eventuelle avvik vises umiddelbart, og du kan klikke deg inn for å se på detaljene.

Les mer

Zirius

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til Zirius.

Zirius økonomisystem leverer solide bransjeløsninger, både som skybasert og tradisjonell løsning. Zirius er fleksibelt og funksjonsrikt og er svært lettforståelig. Systemet utvikles i tett samarbeid med regnskapskontor, entreprenører, trelastbransjen, grossister og handelsbedrifter. Slik blir Zirius økonomisystemet som tilfredsstiller bransjenes spesifikke behov.

Zirius styrker stadig sitt bransjefokus ved å lytte til kundenes behov i hverdagen. De vektlegger nærhet til sine kunder gjennom lokal oppfølging og god service. Med Zirius får du både automatiserte, gode rutiner og mulighet til å bygge på med mer avanserte verktøy – det komplette system for din bedrift.

Les mer

Visma Lønn

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til Visma Lønn.

Moderne lønnssystem som gir deg full oversikt, omfattende historikk og et solid rapporteringsverktøy.

Med Visma Lønn har du alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data. Integrasjonsmulighetene minimerer dobbeltføringer og feil, og systemet legger til rette for automasjon av respektive arbeidsoppgaver. Et moderne og innholdsrikt lønnssystem, som det er effektivt og intuitivt å jobbe i. Over 20 000 norske bedrifter har innsett dette og bruker i dag løsningen. Med Visma Lønn har du full kontroll.

Lønnssystem som passer godt til bedrifter med 15 – 20 ansatte eller flere.

Les mer

Huldt & Lillevik

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til Huldt & Lillevik.

Huldt & Lillevik Lønn er et solid og pålitelig lønnssystem, som i ulike varianter har vært benyttet av titusener av norske bedrifter gjennom mer enn 35 år.

Funksjonaliteten i systemet effektiviserer ikke bare jobbhverdagen til profesjonelle brukere, men også din bedrift som helhet. Du kan få Huldt & Lillevik Lønn som skybasert løsning, med full tilgang til systemet på nett, uansett hvor du er. Huldt & Lillevik tar hånd om drifting og vedlikehold. Du slipper å tenke på verken nedlastinger, oppgraderinger, sikkerhetskopier eller intern IT-kompetanse.

Huldt & Lillevik Lønn er fortrinnsvis rettet mot bedrifter med 15 – 20 ansatte og oppover.

Les mer

NettLønn

Holte tilbyr:

 • Fileksport av timer til Nettlønn.

NettLønn er et skybasert lønns- og timesystem for små og mellomstore bedrifter. Logg deg på online når som helst og hvor som helst uten installasjoner. Nettlønn har en løsning som er brukervennlig og smart. Systemet har ingen oppstartskostnader og er tilpasset bedrifter i vekst.

Les mer