Våre samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Ambita

Ambita utvikler løsninger og informasjonstjenester for eiendomsmarkedet. Mange tusen brukere benytter Ambitas tjenester hver dag i forbindelse med kjøp, salg eller utvikling av eiendom. Ambita står blant annet bak tjenestene Infoland eiendomsinformasjon, Boligmappa, eTinglysing og Byggesøknaden. Selskapet samarbeider tett med offentlig forvaltning og ledende markedsaktører for å bidra med løsninger som digitaliserer og effektiviserer eiendomshandelen i Norge. Ambita har eierskap i flere selskaper: Boligmappa AS, Alva Technologies AS, Supertakst og 4CastGroup / Prognosesenteret.

Les mer

Boligprodusentenes forening

Boligprodusentenes Forening er en interesseorganisasjon for boligproduserende bedrifter i Norge. Foreningen har nærmere 800 medlemsbedrifter og våre medlemmer står for over halvparten av boligbyggingen her i landet. Foreningens virksomhet er særlig rettet mot næringspolitiske spørsmål, og de arbeider aktivt for å styrke kompetansen og ivareta lønnsomhet i bransjen. Som en medlems- og behovsstyrt organisasjon skal Boligprodusentenes Forening være den ledende bransjeorganisasjonen for de kvalitetsbevisste produsentene av boliger og fritidsboliger i Norge.

Les mer

buildingSMART Norge

buildingSMART Norge er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. De jobber med mål om å muliggjøre fri flyt av informasjon i livsløpet av et byggverk og effektiv samhandling mellom aktører. Det handler om løsninger basert på åpne standarder – for en brukerstyrt utvikling i fri konkurranse. buildingSMART er en medlemsbasert organisasjon som per i dag har om lag 130 medlemsbedrifter i Norge.

Les mer

Byggtjeneste NOBB

NOBB.no er byggenæringens største varedatabase for vareinformasjon, og leverandørenes vindu ut mot markedet. Her kan du enkelt søke frem informasjon om den enkelte vare med produktdokumentasjon, egenskaper m.m.. NOBB inneholder over 900 000 artikler fra over 700 leverandører. Du finner et bredt spekter av vareinformasjon, f.eks. trelast, byggevarer, jernvarer, verktøy, festemidler, maling, hus og hage, va vvs, elektro m.m. Varedatabasen er i kontinuerlig vekst.

Les mer

Catenda

Catenda AS was established in 2009 as a spin-off from SINTEF Building and Infrastructure. The company´s core values are openness and quality, and it is privately held, owned in majority by its staff. Catenda makes Bimsync®, a cloud based collaboration platform.

Les mer

Direktoratet for byggkvalitet (DiBK)

Direktoratet for byggkvalitet (DiBK) er et nasjonalt kompetansesenter på bygningsområdet og sentral myndighet på flere områder innenfor bygningsdelen av plan- og bygningsloven. Direktoratet er tilsynsmyndighet for byggevaremarkedet og har ansvar for den sentrale godkjenningsordningen for foretak med ansvarsrett.

Les mer

Elektroforeningen (EFO)

Elektroforeningen (EFO) er en bransjeforening for leverandører og grossister av elektroteknisk materiell, utstyr og løsninger.

Deres medlemmer kan levere alt fra stikkontakter og lyspærer til avanserte landstrømanlegg, nordsjøkabler og fremtidens distribuerte energiløsninger. De har 146 medlemmer og disse har aktivitet i alle landets fylker. Mange har også stor eksportandel.

Les mer

Geodata

Geodata er markedsledende i Norge på geografiske informasjonssystemer og tilhørende teknologi. Hos Geodata får du eksperter på å presentere, analysere og visualisere data i digitale kart.

Geodata tilbyr programvaren du trenger, dataene du ikke har selv og kompetansen som må til for å bygge en løsning basert på geografisk informasjon.

Les mer

GS1

Mulighetene knyttet til GS1-systemet er mange. De hjelper både enkeltbedrifter og bransjer med å identifisere og analysere mulighetene. Enten det er et innovasjonsprosjekt i bransjesamarbeid eller det er utarbeidelse av business case for en enkeltaktør har de kompetanse

Les mer

Logiq

Logiq har 20 års erfaring og leverer skybaserte løsninger for håndtering av forretningskritiske data mellom over 3000 kunder og deres handelspartnere. Selskapet har 65 ansatte og kontorer i Halden, Oslo og Stockholm. Etter etableringen i 1999 har selskapet hatt en solid organisk vekst.

Les mer

Molio

Molio leverer faglig viden (fagbøger, kurser, konferencer og uddannelser) samt digitale værktøjer (prisdata, lovdata, produktdata, beskrivelser samt forskellige typer af vejledninger og standarder) – alt sammen produkter, der er med til at udbrede viden og effektivisere byggeriets informationsflow og processer.

Les mer

Moment

Få full oversikt over prosjektene dine. Et forretningsverktøy som tilbyr prosjektplanlegging, timeføring og fakturering i skyen for små og store bedrifter.

Les mer

NESO

Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA (NESO) er den største organisasjonen for byggebransjen i Nord Norge og den største frittstående næringslivsorganisasjonen i landsdelen. NESO har 131 eiere / medlemsbedrifter fra hele landsdelen, omsetter årlig for omkring 13 milliarder kroner og har omkring 5400 medarbeidere.

Les mer

Norske Rørgrossisters Forening

Norske Rørgrossisters Forening (NRF) arbeider for å bidra til en positiv utvikling av bransjen og medlemmene. Viktige aspekter i virksomheten er utvikling av servicetilbud til bransjen, hvor NRF produktdatabase er det viktigste tilbud til hele VVS- og VA-bransjen.Videre er samarbeid med andre bransjeorganisasjoner og kontakt med myndigheter prioriterte oppgaver for virksomheten.NRFs produktdatabase er et viktig servicetilbud til hele VVS- og VA-bransjen. Databasen inneholder informasjon om 320 000 unike VVS-, VA- og industriprodukter fra 400 forskjellige leverandører.

Les mer

Oslo Kommune

Plan- og bygningsetaten har ansvaret for kommunens overordnede arealplanlegging, plan- og byggesaksbehandling, kartforvaltning samt kart- og delingsforretninger. Etaten har i dag i rundt 550 ansatte, og skal være en pådriver i Oslos byutvikling.

Les mer

Standard Norge

Standard Norge utvikler og forvalter standarder i Norge, og har enerett på å utgi Norsk Standard. Gjennom Standard Online gjør Standard Norge norske, europeiske og internasjonale standarder tilgjengelige og bidrar til at de tas i bruk. Standard Norge har opphavsretten i Norge til alle disse dokumentene

Les mer

Kjeder og grosister

Vis alle
Boligprodusenter
Byggevarehus
Elektro
VVS

ABChus

ABChus er en boligleverandør som ble etablert i 2000 og har siden starten levert mer enn 3800 boligenheter i Norge. Hovedkontoret ligger i Ski i Akershus og totalt teller de omtrent 100 ansatte. Totalt omsetter de for over MNOK 500 årlig.

Les mer

Ahlsell

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen sitt virkeområde. 2018 omsatte konsernet for drøye 31 milliarder kroner (SEK) og hadde omlag 5700 ansatte.

Les mer

Archihus

Som en del av BoligPartner-konsernet står Archihus svært støtt, og lover deg en trygg og god byggeprosess. Etter 25 år i boligmarkedet har BoligPartner opparbeidet seg Norges største byggfaglige miljø. Archihus deler hovedkontor med BoligPartner på Hamar, noe som gir enkel tilgang til deres dyktige bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser.

Les mer

Baderingen

Baderingen er en voksende, frittstående, uavhengig kjede innenfor VVS som har medlemmer i store deler av landet. Siden starten i 1993 har Baderingen i dag 21 butikker. Medlemmene driver håndtverksvirksomhet innenfor rørleggerfaget og mur/flislegging kombinert med minst en moderne butikk.

Les mer

Blink Hus

Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. En som ordner alt du har tenkt på og alt du ikke visste måtte gjøres. Deres oppgave er å skape et hjem som akkurat du vil trives i. Et hjem som passer til din smak, din livssituasjon og din personlighet. Blink Hus er en del av Mestergruppen.

Les mer

BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 14 000 bolig- og hyttedrømmer for sine kunder. BoligPartner har i dag rundt 50 salgskontorer landet rundt som til sammen sysselsetter over 500 ansatte. De to siste årene har BoligPartner vært blant de ti største hus- og hytteleverandører i Norge.

Les mer

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Deres sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter. For å hjelpe sine kunder i markedet legger de vekt på å tilby alle produkter som er nødvendig på et kjøkken og på et komplett baderom i alle prissegmenter - fra det eksklusive til det rimelige.

Les mer

Bygger'n

Bygger'n er en norsk byggevarekjede. Bygger'n-kjeden ble etablert i 1991 og eies av E.A. Smith AS. Kjedekontoret ligger i Trondheim og betjener ca. 100 butikker over hele landet. Mottoet til kjeden er «du kan stole på fagfolk

Les mer

Byggmakker

Byggmakker er en av Norges ledende byggevarekjeder. De har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. De omsetter for ca. 6 milliarder kroner. Byggmakker er eid av finske Kesko som er Nordens ledende byggevarekonsern.

Les mer

Byggmann

Byggmann er en av Norges største boligkjeder, og bygger boliger over hele Norge. De er stolte av å ha over 100 dyktige forhandlere fra Lindesnes i sør til Alta i nord, som bygger over tusen nye hjem hvert år.Deres hovedkontor ligger på Vigra utenfor Ålesund. Her sitter det 30 engasjerte ansatte og her har de også vår egen husfabrikk der de kan produsere inntil 300 boliger i året.

Les mer

Carlsen Fritzøe

Carlsen Fritzøe har 25 byggevarehus fordelt på åtte fylker langs Sør- og Østlandet. De vil være den ledende proffleverandøren i sine regioner. Det er ikke tilfeldig at Carlsen Fritzøe har så mange proffkunder. Proffe kunder vet hva de vil ha. Og det vet de også. Det er tre hovedgrunner til at så mange profesjonelle kunder velger Carlsen Fritzøe som sin leverandør av byggevarer: Vareutvalg, logistikk og fagkunnskap.

Les mer

Elektroimportøren

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Deres leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Dette innebærer at de er en attraktiv leverandør med et godt og bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

Les mer

Elektroskandia

Elektroskandia leverer produkter og tjenester til markedene e-verk, industri og installasjon. Elektroskandia fører produkter fra de beste produsentene i tillegg til de rimeligere alternativene. Markedene i dag krever et bredt sortiment, konkurransedyktige priser, 24 timers tilgjengelighet og effektiv logistikk. Kunder søker forpliktende partnerskap og det kan de tilby.

Les mer

Etman

Etman har egne fabrikker som produserer egenutviklet elektromateriell, plastkomponenter og kabel i henhold til gjeldende normer for det europeiske markedet. Fabrikkene er ISO 9002 og 14001 sertifisert, og innehar mer enn 150 produktsertifikater fra Nemko/Semko som godkjenningsinstans.

Les mer

Fjogstad Hus

Fjogstad Hus bygger ferdighus og rehabiliterer boliger. Grunnmuren i byggeprosjektene er en bedriftskultur hvor definisjonen av kultur er «det vi har bestemt oss for å løfte fram som viktigst for oss». Det oser av skikkelighet og lang stolt husbyggertradisjon i firmaet med røtter tilbake til 1903. De tilbyr ferdighus fra sine huskataloger, arkitekttegnede hus av alle stilarter og boligprosjekter i Sandnes, Stavanger, Sola og omegn.

Les mer

Gausdal Landhandleri

Gausdal Landhandleri AS er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938. Hovedkontor og hovedlager ligger på Lillehammer. Gausdal Landhandleri selger og distribuerer byggevarer til privatmarkedet og bedriftsmarkedet på Østlandet.

Les mer

Hedalm Anebyhus

I mer enn 50 år har Hedalm Anebyhus reist boliger over hele landet. Hedalm Anebyhus leverer arkitekttegnede kvalitetshus, spesielt tilpasset norske forhold. Deres hus produseres i egen fabrikk på Hamar, med forankring i norske byggetradisjoner.

Les mer

Heidenreich

Heidenreich har over 30 butikker, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Alle med rikholdig lager og spesialister innen VVS, VA og Varme. Med en historie tilbake til 1904, er Heidenreich Norges mest erfarne rørgrossist, med i dag over 300 ansatte.

Les mer

Hellvik Hus

Hellvik Hus er en av landets aller eldste ferdighusprodusenter og består i dag av totalt 30 forhandlere i store deler av Norge. Hellvik Hus-kjeden driftes av Hellvik Hus Kjededrift AS. Hellvik Gruppen AS er et konsern med om lag 300 ansatte og en årsomsetning på omtrent 1 milliard kroner. For å kunne gi sine kunder en best mulig bolig, samarbeider de med en rekke kvalitetsleverandører som leverer alt i fra trapp og bad, til isolasjon, panel, vinduer og betong.

Les mer

HIBA Hus

Gjennom mer enn 50 år har HIBA Hus bygget hus, hytter og garasjer over hele landet. Siden 1967 har de bygget flere tusen boliger som i dag står støtt gjennom både sol- og uværsdager. Deres forhandlere legger stolthet i å levere deg solid faglig kompetanse og den samme trygge kvaliteten uansett hvor du bor og hvilken forhandler du velger. HIBA Hus er en del av E.A. Smith AS.

Les mer

Håndverksmur

Murhuskjeden Håndverksmur AS er en huskjede av murmestere og entreprenører med lokale forhandlere i store deler av landet. Deres murhus settes opp av den enkelte murmester/entreprenør i ditt lokale distrikt. Dette er seriøse håndverksbedrifter som streber mot samme mål, nemlig å tilby den enkelte husbygger en bolig i mur med ekte håndverkskvalitet. Murmesterhus! Håndverksmur bygger det murhuset du vil ha! De bygger også etter dine egne tegninger av murhus.

Les mer

Idéhus

Idéhus er en norsk huskjede som består av et kjede-kontor og mange forhandlere. Kjedekontoret ble etablert i Trondheim i 1976, hvor de fremdeles holder til. De er et servicekontor for forhandlerne med arkitekter og ingeniører som tegner, kalkulerer og kvalitetssikrer husene for forhandlerne.Forhandlerne er selvstendige og lokale bedrifter som tar seg av salg og bygging av hus rundt om i landet.

Les mer

Mesterhus

Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer. De er representert i alle Norges fylker. Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere. Dette har de oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene, men først og fremst gjennom fornøyde kunder. Mesterhus jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.

Les mer

Montér

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. De har 138 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Les mer

Nordbohus

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører med forhandlere over hele landet. Deres unike byggesystem har en omfattende teknisk godkjenning fra SINTEF Byggforsk, og det er de faktisk alene om. De prosjekterer og bygger rekkehus og leiligheter på egne boligfelt. I tillegg bygger de eneboliger på kundens tomt, akkurat slik som kunden vil ha det. De har vært en sentral del av det norske boligmarkedet siden 1985.

Les mer

Norgeshus

Det aller viktigste du bør vite om Norgeshus som husleverandør, er at de leverer skreddersøm til deg som skal bygge hus. Deres arkitekter og ingeniører hjelper deg med å gjøre det til selve drømmehuset. I 30 år har Norgeshus bygget mer enn 18 500 boliger fra Svalbard til Kristiansand. Norgeshus har forhandlere over hele landet som leverer den samme trygge kvaliteten, uansett hvor du bygger og bor.

Les mer

Norhus

Husleverandøren Norhus har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. Alle deres katalogmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses av deres arkitektkontor. På den måten leverer Norhus drømmeboliger og -hytter i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten – i tråd med god, norsk byggeskikk.

Les mer

OBOS Block Watne

OBOS Block Watne har lang erfaring og bygger hver bolig fra grunnen av. De bygger omlag 800 nye boliger i året. All prosjektutvikling, salg og bygging utføres av egne ansatte. Boligene bygges av deres fast ansatte tømrere – etter en fast anlagt byggeprosess. De arbeider i spesialiserte arbeidslag og bygger hver bolig fra grunnen av, med velprøvde og kostnadseffektive metoder. OBOS Block Watne er et selskap i OBOS.

Les mer

Onninen

Onninen er en av Nordens ledende elektrogrossister. De hjelper deg med riktig materiell innen elektro og VVS, og bidrar til effektiv drift i entrepriser, prosjekter og produksjon. Med gode tjenester og logistikkløsninger ønsker de å gjøre kundenes hverdag enklere. Onninen har totalt 19 Express-butikker i Norge hvorav 4 er megastores. Onninen er en del av finske Kesko, som også eier Byggmakker.

Les mer

Optimera

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og Montér. Optimera er en del av Dahl Optimera Norge som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Les mer

Otra

Otra Norge AS er en del av det verdensomspennende grossistkonsernet Sonepar som er verdens største aktør for distribusjon av elektromateriell. Sonepar har mer enn 48 000 ansatte og er representert i 48 land.

Les mer

Rørkjøp

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av over 400 rørleggerbedrifter. De er representert i alle landets fylker. Med egen nettbutikk på rorkjop.no, gjør de det enkelt for deg å finne rørlegger og bestille produkter på samme sted.

Les mer

Skalahus

Skalahus har forhandlere over store deler av Østlandet, på Sørlandet, i Troms og i Bergen, med hovedkontor på Hamar. Uansett hvilke av deres forhandlere du kontakter, vil du bli møtt av lokalkjente boligutviklere med lang erfaring og unik kunnskap rundt alle aspekter av ditt boligprosjekt - fra planlegging til prosjektering.

Les mer

Solar Norge

Solarkonsernet er et ledende europeisk sourcing- og serviceselskap innen elektro, VVS og ventilasjon. Deres kjerneområder konsenterer seg om produkter, sourcing, verdiskapende servicer og optimalisering av deres kunders forretning.

Les mer

Systemhus

Systemhus er stolte av å ha bygd nesten 50.000 boliger siden de startet for over 50 år siden. Tidsriktige husmodeller, deres friske hjem, kvalitet og ryddige prosesser har gitt dem tusenvis av fornøyde kunder rundt om i landet. Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Les mer

VB

VB er en rørleggerkjede som leverer og installerer alt innenfor rør-infrastruktur for både privat- og proffmarkedet. VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og bedriftsmarkedet med rundt 200 rørleggerbedrifter og 1600 medarbeidere.

Les mer

Vestlands Hus

Siden 1974 har Vestlands Hus bygget flere tusen boliger - i hele Norge. Disse boligene har gjennom årenes løp stått støtt både på sol- og uværsdager. De har alltid vært nøye med å levere godt håndverk og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere. I tillegg benytter de kun anerkjente norske byggevareleverandører. Det kommer deg til gode.

Les mer

VVS Eksperten

VVS Eksperten er en rørleggerkjede med ca 380 selvstendige rørleggerbedrifter. I medlemsmassen er det små, mellomstore og store rørleggerbedrifter, både med og uten butikk. I utstrekning har VVS Eksperten rørleggere fra Lindesnes i sør til Vadsø i nord.

Les mer

VVS Fagmann

En VVS Fagmann bygger bad hver eneste dag. Deres erfaring og kunnskap kan gi deg ditt drømmebad. Du får hjelp til å tegne badet, se på muligheter og diskutere løsninger slik at din drøm lar seg realisere innenfor budsjett.

Les mer

VVS Norden

Totalt har VVS Eksperten og Rørkjøp ca. 2 mrd NOK i årlig innkjøpsvolum. Gjennom innkjøpsalliansen VVS Norden, vil alle avtaler og kontrakter reforhandles. Det vil gi mer konkurransedyktige innkjøpsbetingelser og priser. Målsetting er å bli Nordens største innkjøpsallianse for VVS-produkter.

Les mer

XL-Bygg

XL-BYGG er faghandel innen trelast og byggevarer. Kjeden har over 90 byggevarehus i Norge. Sammen med XL-BYGG Danmark og XL-BYGG Sverige er de Skandinavias største byggevarekjede med over 300 butikker. Hovedkontor for XL-BYGG i Norge ligger på Hamar

Les mer