SmartKalk Elektro har fått enda flere fordeler!

Vi i EG/Holte jobber hele tiden med å utvikle og forbedre våre programvarer. 1. februar har SmartKalk Elektro fått enda flere fordeler. En oppgradering vi har grunn til å tro at elektrikere i Norge vil ha stor nytte av. Blant annet har antallet elementer og poster blitt kraftig utvidet, slik at pristilbud blir enda raskere å sette opp. Og for EL-PROFFENs medlemmer er fordelene enda flere.

Større utvalg av ferdige pakker

Holte Prisbase inneholder nå 30 elementer og nærmere 200 poster for elektrikeren, og fra SmartKalk Elektro har du direkte tilgang dit. Alt dette er ferdig kalkulert og klart til bruk for kundene våre. Er du i tillegg medlem av Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN? Da har du fått egen kjedeknapp direkte fra SmartKalk som gir deg tilgang til alle prisfilene fra EL-PROFFENS leverandører med et par tastetrykk.

Ledende kalkulasjonsverktøy

Det er ingen tilfeldighet at SmartKalk er og har vært norsk byggebransjes ledende kalkulasjonsverktøy de siste 15 årene. Etter at også elektrikeren og rørleggeren har fått sine egne versjoner, har programvaren blitt enda mer populær.

Treffsikre kalkyler

SmartKalk Elektro sikrer lønnsomheten i prosjektene og gjør brukerne bedre rustet til å gjennomføre anbudsprosesser effektivt. Med dette digitale verktøyet kan du kalkulere raskere og mer detaljert, og du får bedre kontroll på marginer etc.

Økt effektivitet

SmartKalk har med denne versjonen mer under panseret enn noensinne. Mange små forbedringer er gjort i programmet, slik at brukervennligheten er blitt enda bedre. Her ser du noen av dem:

  • Utvidet utvalg for elektro i Holte Prisbase
  • Ny knapp for å se IFC-egenskaper i veiviseren import fra IFC.
  • Ny høyreklikk-funksjon for å endre sats for alle valgte ressurser i ressursfanen.
  • Hent prisfiler direkte fra EL-PROFFEN

Vi i Holte/EG er glade for at SmartKalk nå treffer hele byggebransjen. Komplett digitalt verktøy som er utviklet av fagfolk for fagfolk krever muskler, soliditet og nytenkning. Og ikke minst at vi er lydhøre for tilbakemeldinger og god dialog med våre brukere, slik at vår programvare hele tiden kan forbedres og tilpasses ønsker og behov. Med over 65 000 brukere og mer enn 45 års erfaring har vi de aller beste forutsetninger.