Vår faktura får nytt utseende

Kjære Holte-kunde,

Vi håper du er fornøyd med Holte AS. Uansett er vi fornøyd med samarbeidet – og at vi nå kan forenkle og forbedre vår service til deg.

Nå tar det ikke lang tid før du får din neste faktura fra Holte AS, og den vil se litt annerledes ut enn vanlig – derfor har vi tre viktige beskjeder til deg vedr. endringer i vårt faktura-system:

  1. Holte-logoen øverst i høyre hjørne vil bli erstattet av EG-logo (vår danske eier)
  2. Det blir endring i hvem du skal kontakte ved fakturaspørsmål
  3. Fakturaen blir forsinket (hvis du har månedlig faktura)

I 2020 ble Holte AS en del av EG for å sikre fortsatt utvikling av våre produkter og for å effektivisere og forenkle administrasjonen av samarbeidet. Som et ledd i denne effektiviseringen, er det EG som skal ta seg av faktureringen framover. Det blir derfor EG-logo på fakturaen, selv om den er utstedt på vegne av Holte. Fakturaen vil se litt annerledes ut, med bl.a. flere linjer p.g.a. annen måte å spesifisere innholdet på, men beløp, eventuelle rabatter og mva. skal være uendret.

Hvis du mottar fakturaen din som PDF via e-post, vil den heretter bli sendt fra e-postadressen debitor@eg.dk (det er lurt å legge den til i listen over klarerte avsendere) og ellers vil du motta fakturaen elektronisk via organisasjonsnummeret ditt.

Hva trenger du å gjøre?
Ingenting, bortsett fra å betale på forfall som vanlig. Men det kan altså være greit å vite at fakturaen blir forsinket.
Er du riktig mottaker?
Du har sannsynligvis allerede bekreftet e-postadressen din som riktig fakturaadresse. Skulle det likevel være feil, ber vi om at du videresender faktura e-posten til den personen som skal motta faktura hos dere.
Takk for tålmodigheten
Vi håper at fakturaflyttingen fra Holte til EG vil oppleves knirkefritt for deg som kunde. Har du likevel spørsmål? Skriv til økonomiavdelingen på norsk:

Tilsvarende informasjon vil også tilsendes fra EG via DocuSign.

Om EG

EG er leverandør av markedsledende programvare til private og offentlige kunder i Norden. I EG skaper vi programvare som gir bærekraftige resultater for kunder og samfunn.

Dette oppnås best gjennom bransjespesifikk programvare som automatiserer oppgaver og prosesser, samt frigjør tid og ressurser slik at du som kunde kan fokusere på din kjerneaktivitet og bli ledende i din bransje.