Velkommen til senhøstens utgave av HolteMagazinet!

I forkant av denne utgaven har vi endelig kunnet reise land og strand rundt for å besøke flere av dere. Dere tar oss raust imot og gir oss verdifulle innblikk i deres hverdag. Dette gir enorme mengder energi og stolthet, som vi igjen tar med oss inn i vår hverdag og programvare. Vi retter en stor takk til dere som bruker programvaren vår og tar dere tid til å gi oss tilbakemelding.

Denne utgaven er spekket med nyheter og ekte historier fra virkeligheten, som vi tror du vil ha glede av. Først ut er Kåre Horntvedt i serien «Vi kjenner byggebransjen», som er en fast serie både her og på bloggen. Her presenteres Holtes dyktige fagpersoner i tur og orden.

Fra Trondheim til Kristiansand, Molde, Bergen og Gjerdrum

I denne utgaven av HolteMagazinet har vi bl.a. vært på besøk i Trondheim. Les om hvordan Søbstad dokumenterer alt i HoltePortalen, Riis Eiendom liker spesielt den røde tråden hos Holte, og BadeDesign kalkulerer spreke bad i JobOffice og leverer tilbud raskere enn alle andre. Vi har også vært i Kristiansand hos FT Bygg, en tur på Gjerdrum og besøkt NVE og hos Bygg og Anleggsbetong på Skedsmo som digger TraceTool.

I Molde kalkulerer Jørgensen Entreprenør anbud over hele landet i SmartKalk, og i Bergen sørger miljøfyrtårnet Fana Elektrikeren og JobOffice for lys på idrettsbaner og fotballbaner i distriktet.

Miljøkalkyle i SmartKalk

Når vi snakker om miljø, så kan du lese om det nye klimagassregnskapet i SmartKalk som vi gleder oss til å lansere på nyåret. Det er flere nyheter i HoltePortalen også, bl.a. ny befaringsapp. Det er også netopp kommet en ny ferie/fravær-funksjon i Holte Time, som hjelper deg å spare ende mer tid. Du kan også lese intervju med vår danske toppsjef, Mikkel Bardram, og hvorfor det er så bra at Holte er blitt en del av EG.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver.

God lesing!

Klikk her så kan du lese bladet digitalt!