VVS Eksperten og Holte feirer 10 år sammen, nå utvider de samarbeidet

VVS Eksperten og Holte feirer 10 år som gode samarbeidspartnere ved å utvide tilbudet til VVS Ekspertens rundt 450 medlemmer. Tidligere samarbeidsavtale har fokusert på kalkulasjonsverktøyet i JobOffice, men nå gjelder avtalen hele Holtes programvareverden.

I over ti år har Holte og VVS Eksperten jobbet sammen for å kunne tilby de beste løsningene til kjedens medlemmer. Per i dag benytter mer enn 60 prosent av VVS Ekspertens medlemmer seg av kjedeavtalen med Holte.

Utvidelse av samarbeidet

Den nye avtalen omhandler nå alt en rørlegger trenger av programvare og faglig støtte for å drive lønnsomt og effektivt.

– Vi har som mål å være totalleverandør til rørleggerne i Norge, og støtter alle deler av deres hverdag. Det betyr i praksis at når jobben er ferdig kalkulert, kan et tilbudsbrev med personlig og proft utseende sendes til kunden. Når tilbudet er godkjent, foregår varebestilling elektronisk til grossist, og kalenderfunksjonen gjør logistikken og planleggingen enkel. HMS/KS og internkontroll er også ivaretatt i plattformen. Timer, materialforbruk, sjekklister, avvik og risikoanalyse/SJA utføres enkelt ute på oppdrag via app på mobil eller nettbrett. Når jobben er utført og siste klikk ute er gjort, kan faktura og FDV-dokumentasjon sendes med et par tastetrykk fra kontoret. I tillegg tilbyr vi nå løsning for digitale byggesøknader og elektronisk kjørebok med enda flere verktøy. Alt fra én leverandør – og med én innlogging, forteller Per Morten Elverhaug, fagsjef VVS i Holte.

– Våre medlemmer er oppdatert på de digitale tilbudene som er i markedet i dag. Tilbakemeldingene vi får er at det er viktig for våre medlemmer at de ikke digitaliserer for digitaliseringens skyld, men for å bli mer effektive, få oversikt, imøtekomme dokumentasjonskrav og være lønnsomme, sier daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen.

Faglig påfyll

Utover høsten og vinteren vil VVS Ekspertens medlemmer få tilbud om gratis faglige webinarer i regi av Holte. Temaer rundt Avhendingsloven, effektiv kalkulasjon og dokumentasjon vil stå på agendaen. – Våre medlemmer ønsker å holde seg oppdatert, og vil gjerne ha faglig påfyll. Det at Holte inviterer medlemmene til faglig oppgradering ser vi på som en stor fordel, sier Johnsen.

Nå nærmer også høstens messer seg. Allerede 17. september kan medlemmene i VVS Eksperten treffe Holtes løsningsorienterte team – Sindre Hagestande og Tage Thrana på The Qube på Gardermoen. Og 19. – 21. oktober er de selvsagt også å treffe under VVS Dagene på Lillestrøm.