Xena integrasjon

EG XenaXena

EG Xena er et enkelt og brukervennlig økonomsystem – utviklet spesielt for og i samarbeid med byggebransjen.
En rollebasert programvare som inneholder prosjekt- og økonomistyring, hvor hver bruker har akkurat de funksjonene de trenger for å administrere økonomi og kostnader i bedriften.

Les mer her: https://xena.biz/no/velkommen/

 

Om integrasjonen:
Integrasjonen mellom HoltePortalen og Xena gjør det mulig for deg som kunde å jobbe i fagsystemet HoltePortalen, for så å kunne se prosjektene, timene og kostnadene som er opprettet i HoltePortalen bli overført til Xena sin ordremodul.
Timer og kostnader ført i HoltePortalen sendes som ordrelinjer til Xena, som igjen gir grunnlag for fakturering og lønnskjøring.
Videre er det støtte for å kunne hente bokførte bilag fra Xena til HoltePortalen. På denne måten sikrer du å ha økonomisk kontroll i en hektisk prosjekthverdag.

Hvordan komme i gang:

I HoltePortalen finner du Xena under bedrift – integrasjoner – innstillinger

Med integrasjon til Xena er det mulig å overføre timer og kostnader som ordrelinjer i Xena. Timer og kostnader blir opprettet automatisk som kostnader i fanen kostnadsregistrering.

HoltePortalen

Under bedrift – Integrasjoner – Innstillinger finnes valget Xena

  • Trykk koble til
  • Ja for tillat autorisasjons samtykke
  • Velg default fiscal company fra nedtrekkslisten
  • Velg bekreft

Hva gjør integrasjonen for meg:

  • Integrasjonen gjør det mulig å synkronisere nye prosjekt fra HoltePortalen -> Xena, her overføres samme prosjekt navn og prosjektnummer. Det er også mulig å koble eksisterende prosjekter sammen, dersom det finnes ulike prosjekter i HoltePortalen og Xena fra tidligere.
  • Koble sammen ansatte, slik at timer og kostnader blir plassert på riktig ansatt
  • Koble sammen kunder, slik at ordre blir opprettet på riktig kunde på prosjektet
  • Henter bokførte bilag (kostnader) tilbake i HoltePortalen -> modul for prosjektøkonomi (krever lisens)
  • Overføre timer og kostnader som ordrelinjer. Her er det mulig å opprette nye ordre, eller sende timer/kostnader til en eksisterende ordre. Dette gjøres i timemodulen under eksport av timer og kostnader

I HoltePortalen overføres timer og kostnader som ordrelinjer til Xena. Valget finnes under «eksport og fakturerbare timer».

Viktig! Det er kun låste timer og kostnader som er fakturerbare som blir overført som ordrelinjer i Xena.

Xena

I Xena vil timer og kostnader være plassert i salg -> ordre -> ordreoversikt. Klikk på ordren og deretter fanen som heter «kostnadsregistrering».

Alle felter vil være ferdig utfylt, slik at omkostningene er klare til godkjenning. Derfra kan ordren behandles i Xena slik Xena-kunder er kjent med ordrebehandling.