BEFARING – ny app fra Holte lanseres nå!

Ny app fra Holte lanseres nå. Med nye Holte Befaring kan du ta bilder, tegne, regne og notere eller diktere. Enklere enn dette blir det ikke. Glem blokk og blyant en gang for alle. Opprett dine befaringer direkte i appen og ha alt samlet i HoltePortalen. Del befaringen med kolleger som skal jobbe sammen med deg eller send en pdf til oppdragsgiver.

Brukervennlighet er satt i høysetet når det gjelder Holtes nye befaringsapp. Den inneholder alt du har ønsket deg. Gi appen tilgang til mobilens GPS, så legges adressen inn automatisk og kart vises. Koble den til vareregisteret i HoltePortalen, eller be dine leverandører om digitale prisfiler så går det ekstra kjapt å sette opp et prisestimat.

Perfekt for Service- og ROT-markedet

Alle som jobber innen service- og ROT-markedet vil ha stor nytte av den nye befaringsappen. Det er rett og slett en digital datainnsamling du gjør før du setter i gang med prosjektet. Og alt løses enkelt fra mobilen, enten du bruker iOS eller Android. En liste viser alle befaringer. Den enkelte ansatte ser kun sine egne befaringer, mens prosjektadministrator ser alles befaringer.

Første gang du skal benytte appen får du spørsmål om du vil gi den tilgang til GPS. Når du velger dette, kommer adressen på stedet du er på befaring automatisk inn og et kartutsnitt vises. Adressen kan også søkes opp manuelt. Opprett en tittel og legg inn befaringens gyldighetstid. Systemet gir automatisk 30 dager hvis du ikke endrer. Etterpå sorteres befaringene etter gyldighetstid, slik at det blir enkelt å gjøre jobbene i riktig rekkefølge.

Kunderegister i HoltePortalen

Befaringsappen er knyttet direkte til kunderegisteret ditt i HoltePortalen, men det er like enkelt å opprette en ny kunde hvis det er en du ikke har på listen fra før. Det er bare å legge til kunde og gi befaringen et navn så er du i gang. Hvem som har ansvaret for befaringen i bedriften kommer opp automatisk. Skal du gi flere personer tilgang til befaringen, gjør du det raskt ved å markere navnene, da vil befaringen vises i listen til alle som er satt som deltakere.

Alexander Frisk, produkteier i Holte
Alexander Frisk er produkteier for den nye befaringsappen, og er stolt av at den nå er klar til lansering. – Nå kan du glemme blokk og blyant en gang for alle, sier han.

Alt du trenger på ett sted

Straks befaringen er opprettet, er det bare å sette i gang med å legge til bilder, notater og kostlinjer. Husk å gi appen tilgang til mobilens kamera. Du kan tegne på bildet med fingeren direkte på mobilskjermen. Du kan også legge inn bilder fra kamerarullen. Tegnefunksjonen vil fungere på samme måte som i Snapchat, med penselstørrelse, fargepalett etc. Minibilder vises i appen og har du mange bilder i befaringen er det enkelt å scrolle sidelengs. Du velger et hovedbilde ved å stjernemarkere det.

Skriv, snakk eller begge deler

I notat-delen kan du velge om du vil taste eller snakke inn informasjon. I dikteringsfunksjonen kan du enkelt velge mellom norsk og engelsk, så skriver appen ned det du sier. For raskt å finne igjen ulike deler av beskrivelsen, kan det være lurt å dele opp notatene i mindre enheter. På samme måte som i bildegalleriet kan du scrolle sidelengs for enkelt å finne igjen riktig notat. Bare husk å gi hvert notat en tittel og en beskrivelse.

Legg til fra vareregister

I feltet kostlinjer legger du til produkter fra vareregisteret i HoltePortalen. De siste du har brukt vises først i en hurtigliste. Trenger du kostlinjer som ikke ligger inne fra før, kan du manuelt legge til egendefinerte kostlinjer. Kostlinjene er ikke spikret, men fungerer mer som en huskeliste for videre utarbeidelse av tilbudet.
Det er også enkelt å søke i vareregisteret – hvor du kan legge inn dine ulike leverandører som f.eks. XL Bygg, Maxbo, Gausdal osv.

Alt samles i HoltePortalen

Alle befaringer gjenfinnes i HoltePortalen, hvor prosjektleder enten kan jobbe videre med utkastet, eller konvertere det til et tilbuds- eller fakturautkast.

Inne på kontoret kan prosjektleder åpne befaringen som den ansatte har gjort ute, og se hvem som har vært på befaring, alle bilder, alle notater og alle kostlinjer. Herfra er det enkelt både å redigere og endre, samt f.eks. laste opp andre bilder fra pc dersom befaringen ikke inneholder tilstrekkelig med informasjon.

Befaring uten «befaring»

Det går også an å opprette befaring uten å reise ut, hvis f.eks. en kunde ringer inn. Ved å opprette en befaring direkte i HoltePortalen kan du legge inn all nødvendig informasjon eventuelt supplert med bilder kunden sender deg. Her utfører du hele befaringen rett på web i dialog med kunde.

Gammel befaringsapp er tilgjengelig

Alle som har den gamle befarings-appen til Holte, vil ha en synlig knapp på web som heter: «Gå til gamle befaringer». Herfra har du fremdeles tilgang til alle dine gamle befaringer. Alle som har den gamle befaringsappen fra før, får fri tilgang til den nye.

Nye Holte Befaring er en frittstående modul i HoltePortalen. Gled deg til å ta den i bruk!

Les mer om produktet Holte Befaring her!