HoltePortalen

Mange kaster bort verdifull tid på tungvint prosjektstyring og papirarbeid. Med HoltePortalen har du tilgang til alt du trenger via pc og app på mobil, uansett hvor du og dine ansatte er. Slik sparer du masse tid og har samtidig full kontroll. Velg om du vil plukke moduler selv, eller velge en av våre ferdige pakker.

Hvilken pakke passer deg best?

Holte FRI

Fra 0,- /mnd. pluss etablering

Med Holte FRI kan du føre timer på mobilen, kjapt og enkelt, og fakturere når jobben er gjort. I tillegg kan du dokumentere arbeidet ditt gjennom alle faser i byggeprosjektet – og dele det med alle involverte. Holte FRI er helt gratis for alle firmaer – for alltid!

Les mer

Holte BASIS

Fra 472,- /mnd. pluss etablering

Holte BASIS er pakken for deg som trenger de viktigste prosjektstyrings-verktøyene, men ikke alt det andre. 

Les mer

Holte PROFF

Fra 629,- /mnd. pluss etablering

Prosjektstyringsverktøyet med moduler for personal, HMS-rutiner og vernerunder i tillegg til grunnleggende prosjektstyrings-funksjoner.

Les mer

Holte PREMIUM

Fra 839,- /mnd. pluss etablering

Holte PREMIUM inneholder det du trenger for å gjennomføre dine byggeprosjekter digitalt – til punkt og prikke.

Les mer
Holte FRI
Holte BASIS
Holte PROFF
Holte PREMIUM
Holte Prosjektsenter/CRM

Registrer kunder eller kontakter i systemets kontaktregister og bruk dem i prosjekter du oppretter. Alle ansatte som er involvert i en jobb kan settes som prosjektdeltakere og tildeles oppgaver. Lagre dokumentene dine i prosjektet og sørg for at de alltid er tilgjengelige.

Holte Time

Mange synes timeregistrering er kjedelig og tidkrevende, men dette er selve grunnlaget for å tjene penger. Holte TIME er et perfekt verktøy for å holde styr på timer, kjøregodtgjørelse, bompasseringer osv. Med Holte TIME kan du føre timer på mobilen, straks jobben er gjort!

Holte Faktura

Send dine fakturaer, purringer og kreditnotaer kjapt og enkelt – helt gratis med Holte FAKTURA. Du velger selv om du vil hente registrerte timer og kostnader inn i fakturaen før den sendes til kunden, f.eks. på e-post.

Holte Dokumentasjon

Med denne geniale appen kan du enkelt dokumentere arbeidet ditt gjennom alle faser i byggeprosjektet – og dele det med alle involverte.

Holte Sjekklister

Med Holte Sjekklister får du et program som legger til rette for god og effektiv kvalitetssikring av arbeidene. Du fyller ut sjekklister elektronisk ved bruk av apper, og unngår problemer med papirer og plasskrevende permer. Du får også bedre kontroll over KS-arbeidet og sikrer deg nødvendig dokumentasjon.

Holte Tilbud

Gir du tilbud på rehabilitering, ombygg, påbygg eller småjobber, er dette enkle verktøyet for å gi raske og oversiktlige tilbud, midt i blinken for deg. Ikke la et uryddig pristilbud ødelegge et godt førsteinntrykk.

Holte Rutiner KS

Gode rutiner for kvalitetssikring er viktig for at bedriften skal nå sine mål og at prosjekter gjennomføres med høy kvalitet. Web- og app-baserte løsninger for å håndtere rutiner gir mange fordeler. Rutinene blir enklere både å vedlikeholde og etterleve.

Holte Personalstyring

Holte Personalstyring hjelper deg å ha oversikt over dem som utfører jobben i bedriften din. Med tilgang på et bredt utvalg personaldokumenter er det enkelt å lagre alle påkrevde og relevante  dokumenter på hver ansatt.

Holte Rutiner HMS

Gode rutiner er viktig for at bedriften skal nå sine mål og at prosjekter gjennomføres med høy kvalitet og forsvarlig HMS. Web- og app-baserte løsninger for å håndtere rutiner gir mange fordeler. Rutinene blir bl.a. både enklere å vedlikeholde og etterleve.

Holte Vernerunder

Vernerunden er et av de sentrale virkemidlene for å oppnå en sikker arbeidsplass. Med denne løsningen får du støtte til å gjennomføre vernerundene mest mulig effektivt via mobil eller nettbrett.

Holte Kontrakt

Kontrakter er en svært viktig del av alle bygg- og anleggsprosjekter, uansett størrelse og entrepriseform. Holte Kontrakt inneholder standardiserte forbrukerblanketter og NS-kontrakter mellom profesjonelle. Blankettene kan enkelt fylles ut og lagres på prosjektet ditt i HoltePortalen.

Holte Søknad Basis

Holte Søknad inneholder søknadsskjemaer og blanketter til byggesak, og er ordnet slik at du får god oversikt og struktur på byggesøknadene dine. Når søknaden er klar for innsending, kan du velge å skrive ut søknaden til papir eller sende søknaden via e-post til kommunen.

Byggesaksnøkkelen

Byggesaksnøkkelen loser deg gjennom plan- og bygningsloven med forskrifter. Den gir deg både informasjonen og verktøyet du trenger for å forberede og utarbeide en byggesøknad. Du vil også kunne finne ut om du slipper å søke om å få bygge.

Holte Prosjektøkonomi

Holte Prosjektøkonomi er et oppfølgingsverktøy for deg som jobber med prosjekter. I denne modulen kan du på en enkel måte se lønnsomheten i prosjektene dine, og daglig følge med på om fortjenesten ligger an til å bli som forventet eller ikke.