i

Kontakt oss for mer informasjon. Du kan nå oss på tlf 45 50 60 70 eller sende oss en e-post på post@holte.no

Holte Rutiner GDPR

Kontakt oss for prisinformasjon

Digital løsning for å håndtere rutiner og etterleve Personopplysningsloven. Løsningen inneholder mange eksempler på rutiner som enkelt kan tilpasses bedriftens behov.

Personopplysningsloven (GDPR) handler om vern av personopplysninger. Når ditt foretak håndterer personopplysninger om f.eks. kunder og ansatte, må regelverket etterleves. Holte Rutiner GDPR beskriver hvordan du i praksis kan få til dette. Gode rutiner i bedriften er et godt virkemiddel for å synliggjøre at bedriften tar personvern på alvor.

Egenskaper:

  • Holte Rutiner GDPR inneholder mange eksempler på rutiner for å ivareta personvern/GDPR.
  • Disse rutinene kan enkelt tilpasses bedriftens egne behov og praksis.
  • Rutinene tar utgangspunkt i Personopplysningsloven (GDPR).
  • Enkelt oppsett av bedriftens rutiner.
  • Optimal versjonshåndtering (at alltid kun gyldige versjoner er tilgjengelige for ansatte).
  • Alle ansatte får tilgang til bedriftens godkjente rutiner.
  • Bedriftens rutiner er tilgjengelige via app og web.

Et komplett personvernsystem inkluderer en del dokumentasjon i tillegg til rutiner. For å få bedre oversikt over dine forpliktelser samt hjelp til å komme i gang, bestill Personverntjenesten.

    Send forespørsel

    Merk at dette ikke er en endelig bestilling, kun en forespørsel på produktet. Vi tar kontakt med deg så snart vi ser henvendelsen.

    Er du kunde av Holte i dag?




    Inngår i følgende pakker

    Programvarepakke

    Holte BASIS KS

    Fra 520,- /mnd. pluss etablering

    For deg som driver alene

    Programvarepakke

    Holte BASIS HMS

    Fra 520,- /mnd. pluss etablering

    For deg som har ansatte

    Programvarepakke

    Holte PROFF

    Fra 692,- /mnd. pluss etablering

    Vår mest populære pakke!

    Programvarepakke

    Holte PREMIUM

    Fra 923,- /mnd. pluss etablering

    Vår aller beste pakke!

    Relaterte produkter

    Programvarepakke

    Holte BASIS HMS

    Fra 520,- /mnd. pluss etablering

    For deg som har ansatte

    Programvarepakke

    Holte BASIS KS

    Fra 520,- /mnd. pluss etablering

    For deg som driver alene

    Programvarepakke

    Holte PREMIUM

    Fra 923,- /mnd. pluss etablering

    Vår aller beste pakke!

    Programvarepakke

    Holte PROFF

    Fra 692,- /mnd. pluss etablering

    Vår mest populære pakke!