i

Kontakt oss for mer informasjon. Du kan nå oss på tlf 45 50 60 70 eller sende oss en e-post på post@holte.no

Personverntjeneste

Kontakt oss for prisinformasjon

Vi hjelper deg i gang med kartlegging av personopplysninger som behandles av dere, gir en oversikt over kravene og setter opp rutiner for å etterleve disse.

Nye regler for håndtering av personvern setter strengere krav til alle som håndterer personopplysninger. Når ditt foretak registrerer personopplysninger om f.eks kunder og ansatte, skal personopplysningsloven (GDPR) etterleves. Bedriften må bla. sørge for riktig registrering, behandling, oppdatering og sletting av personopplysninger gjennom et internkontrollsystem.

Som leverandør av styringssystem leverer vi både rutiner, verktøy og faglig bistand for etterlevelse av GDPR/personopplysningsloven.

 Personverntjeneste inneholder:

  • Kartleggingsverktøy for bedriftens behandling av personopplysninger og bruk av databehandlere
  • Etablering av sikkerhetsmål
  • Etablering av personvernprinsipper
  • Tilpasning av personvernrutiner
  • Tilpasning av informasjon til de registrerte
  • Registrering av eventuelle avvik

Tjeneste og innhold leveres i Fagtorget, Byggsafe eller HoltePortalen (Basis/Proff/Premium*).

*Tjenesten er tilpasset mindre (maks 50 ansatte)  bedrifter i deres rolle som behandlingsansvarlig.

Les om Personverntjeneste-revisjon her!

 

Send forespørsel

Merk at dette ikke er en endelig bestilling, kun en forespørsel på produktet. Vi tar kontakt med deg så snart vi ser henvendelsen.

Er du kunde av Holte i dag?



Relaterte produkter

Tjeneste

HMS-systemoppsett

Kontakt oss for prisinformasjon

I våre styringssystemer finnes verktøy og rutiner for å etterleve Arbeidsmiljølovens systemkrav. Via tjenesten HMS-systemoppsett, bistår vi deg med å tilpasse systemet du har lisens på til din bedrift. Mer enn 3000 bedrifter har allerede benyttet denne tjenesten.

Relaterte kurs

Kurs

HMS for arbeidsgivere

Kr 2500,-

Vet du nok om hva arbeidsgiveransvar innebærer av grunnleggende plikter? Hva gjør du om en av dine ansatte skader seg? Alle snakker om HMS, men få vet hva det innebærer av innsats. Dette kurset gir deg svarene, også på spørsmål vi håper du aldri vil få.