65 000 brukere tar ikke feil!

Det er ingen tilfeldighet at over 65 000 brukere har valgt Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til byggebransjen som sin samarbeidspartner. Mer enn 45 års erfaring og bransjens fremste fagfolk gir solide og trygge løsninger.

Enten du er på jakt etter programvare, tjenester eller kurs, vil du finne alt du trenger her på våre sider. Vi dekker fagområder som kalkulasjon, prosjektstyring, HMS, kvalitetssikring, byggesak, FDV og uavhengig kontroll. Holte tilbyr markedets mest etterspurte produkter, og vi tilpasser løsninger for å effektivisere din hverdag i byggebransjen.  HoltePortalen, SmartKalk og JobOffice er blant våre mest etterspurte programmer innen prosjektstyring og kvalitetssikring. Holte ByggSøk er programvaren som gir deg en heldigital søknadsprosess. Vi tilbyr selvfølgelig også kurs og tjenester til all vår programvare – men også kurs og tjenester som er uavhengig av programvare. Trenger du for eksempel hjelp til å søke om sentral godkjenning eller et kurs i hms for arbeidsgivere, har vi det også.

Blant våre 65 000 brukere over hele landet, finnes både utførende i bygg- og tekniske fag, arkitekter, rådgivere samt offentlige og private byggherrer.

For å slippe å bruke tid på programmer du ikke trenger, har vi laget et filter. Dette gjør det enkelt å velg både bransje og type programvare.

Lurer du på noe, står vi klare til å hjelpe!

Les mer
(Treff: 132)

Filter

Velg produkt/tjeneste

Velg bransje

Velg modulProgramvare

NS 3420

Kontakt oss for prisinformasjon

NS 3420 er svært nyttig, enten om du ønsker å bygge opp og legge NS-koder i kalkulasjonen din, trenger å gjøre oppslag når du priser et anbud beskrevet med NS-koder eller dersom du skal bygge opp beskrivelser som skal sendes ut som forespørsler.

Kurs

SmartKalk superbruker

Kr 3490,-

Kalkulering kan være en sammensatt prosess. Det er derfor viktig at kalkulatør har et godt verktøy for å gjøre oppgaven oversiktlig og effektivt. Ønsker du å se hvordan SmartKalk kan effektivisere din hverdag med henvisning til alle oppgaver du skal ivareta? Vil du ha tips og triks om å bli enda mer effektiv?

Kurs

SmartKalk effektivisering og priskontroll

Kr 3490,-

SmartKalk er et avansert kalkulasjonsprogram som kan brukes på mange nivåer, avhengig av brukerens behov og kompetanse, samt det aktuelle prosjektets kompleksitet. Når du har brukt programmet en stund oppdager du kanskje at du gjerne kunne hatt enda mer utbytte av det dersom du hadde lært deg mer om noen av tilleggsfunksjonene.

Programvare

SmartKalk Miljø

Fra 730,- /mnd.

SmartKalk Miljø er en tilleggsmodul i SmartKalk som gjør det mulig å beregne klimagassregnskapet ditt raskt og enkelt. Et klikk på knappen «Miljødata» så får du tilgang til tallene du trenger for å innfri kravene.

 

Programvarepakke

Holte START

Fra 499,- /mnd.

For deg som driver alene og ikke har søknadspliktige prosjekter.

Kurs

Miljøkalkyle i SmartKalk

5000

Fjernstyringskurs for deg som bruker SmartKalk og vil implementere modulen SmartKalk Miljø i programmet ditt for å møte kravene om klimagassregnskap

Programvare

Holte Ferie & Fravær

Kontakt oss for prisinformasjon

Hvorfor fylle inn ferie og fravær manuelt når det kan skje automatisk? Alt som er med og forenkler timeføringen, frigjør mer tid til å gjøre andre ting.

Kurs

HoltePortalen Videregående kurs

Kr 3490,-

(Dette kurset er erstatter kursene HMS i HoltePortalen og Kvalitetssikring i HoltePortalen). Her får du bedre innsikt i hvordan du […]

Du kan kontakte oss på 45 50 60 70 eller sende oss en henvendelse