SmartKalk

SmartKalk er et komplett kalkulasjonssystem som hjelper deg å kalkulere alle jobber – fra de minste til de største. Programmet hjelper deg å spare tid når du skal regne på en prisforespørsel, og samtidig være trygg på kvaliteten i dine kalkyler.

SmartKalk støtter disse bransjestandardene: NS3420, ns3459, Prosesskoder(Statens vegvesen og Bane NOR), NS 3451, NS3450 , NS8360, NeB Supply Materials, IFC

Prøv SmartKalk gratis i 14 dager

 

Hvilken pakke passer best?

SmartKalk BASIS

Kontakt oss for prisinformasjon

SmartKalk STANDARD

Fra 917,- /mnd. pluss etablering

SmartKalk PROFF

Fra 1 550,- /mnd. pluss etablering

SmartKalk PREMIUM

Fra 1 995,- /mnd. pluss etablering

SmartKalk Basis er en forenklet utgave av vårt populære kalkulasjons program SmartKalk. Godt egnet for deg som ikke kalkulerer så mye.

Med SmartKalk har du et brukervennlig og fleksibelt kalkyleverktøy som gir treffsikre kalkyler og gode rapporter. 

Med SmartKalk PROFF har du det du trenger for å kalkulere jobber, bestille byggevarer elektronisk og følge opp produksjonen.

Med SmartKalk PREMIUM har du alle tilgjengelige funksjoner for å få maksimalt utbytte av dine kalkyler. 

SmartKalk BASIS

SmartKalk Basis er en forenklet utgave av vårt populære kalkulasjons program SmartKalk. Godt egnet for deg som ikke kalkulerer så mye.

SmartKalk

SmartKalk er Norges mest brukte kalkulasjonssystem. Et svært fleksibelt verktøy som gir treffsikre kalkyler og gode rapporter. Programmet hjelper deg når du vil regne på en prisforespørsel og samtidig være trygg på kvaliteten i dine kalkyler.

Utvidet rapportfunksjon

Utvidet rapportfunksjon gir deg tilgang til alle rapporter og valgmuligheter. Det gir deg høy grad av fleksibilitet når du skal skrive ut rapporter i SmartKalk.

Kalkulasjonsmaler

Lag egne kalkulasjonsmaler og bruk dem igjen og igjen. Ditt eget malregister.

Egen prisbase

Med egen prisbase i SmartKalk har du mulighet for å lagre dine tilpassede kalkulasjonsobjekter (grupper, elementer, poster og ressurser) til din egen prisbase.

SmartKalk Produksjon

Med denne modulen får du på en enkel måte, full kontroll og fleksibel oppfølging på hele produksjonsprosessen din.

SmartKalk Bestilling

Med SmartKalk Bestillingsmodul kan du enkelt og effektivt lage en elektronisk bestilling på bakgrunn av den kalkylen du har laget i SmartKalk.

SmartKalk IFC

Gir deg mulighet til automatisk overføring fra BIM (Bygnings Informasjons Modellering) til kalkyle og en 3D-visualisering i kalkyleprosessen.

SmartKalk Forespørsel

SmartKalk Forespørsel er et effektivt hjelpemiddel for utsendelse og innhenting av underentrepriser. 

Smart Skylagring

Med Smart Skylagring, kan du enkelt lagre kalkulasjoner og egen prisbase til nettskyen. Slik kan du både dele den med andre, og du kan ha den som en sikkerhetskopi utenfor huset.

SmartKalk Dokumentasjon

Med SmartKalk Dokumentasjon får du ved hjelp av noen få tastetrykk fram oversiktlig og relevant produktinformasjon som gir en profesjonell FDV-dokumentasjon. 

Velg pakke

Hvilken pakke passer best?