Del kalkulasjon og dokumentasjon fra SmartKalk i HoltePortalen

Til Bygg Reis Deg 2023 lanserte vi muligheten til å laste opp kalkulasjoner fra SmartKalk til HoltePortalen. Du laster opp kalkulasjonen til HoltePortalen direkte fra SmartKalk og når kalkulasjonen er klar får du en notifikasjon med en direktelenke til splitter ny SmartKalk-visning i HoltePortalen. For første versjon handler denne lanseringen mest om dokumentflyten. Alle dokumenter i kalkulasjonen vil legge seg i felles dokumentmodul i HoltePortalen. Herfra vil det være et klikk unna for å dele med appen og videre ut på byggeplass.

La oss ta et lite eksempel. I kalkulasjonen har du mange produkter og ved hjelp av NOBB-integrasjonen vil du enkelt berike produktene dine med dokumentasjon fra NOBB. Dette kan være for å nevne noen: monteringsanvisning, FDV, sikkerhetsdatablad, produktdatablad, miljødeklarasjoner, teknisk godkjenning, ytelseserklæring… Basert på kalkulasjonen din henter du enkelt det du trenger og med opplastingen til HoltePortalen er det lett å dele dette med byggeplass og med eksterne aktører.

SmartKalk-visningen på nett er i første omgang kun en lesevisning, men vi vil komme med grunnleggende redigeringsmuligheter på den. Inntil vi har dette på plass vil det være gratis å prøve ut ny funksjon med å laste opp og dele kalkulasjoner i HoltePortalen.

Dokumentasjon basert på kalkulasjonen

 • Velg hvilken dokumentasjon du ønsker
 • Hent dokumentasjon automatisk basert på kalkulasjonen du har gjort.
 • Ny SmartKalk visning i HoltePortalen
 • Se kalkylen på samme måte som du er vant til.
 • Dokumenter fra kalkulasjonen legges i felles dokumentmodul
 • Enkelt å dele hele mapper til appene og dine prosjektdeltakere

  Syntes du dette er interessant?

  Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

  Er du kunde av Holte i dag?


  Her kan du lese mer om deling av kalkulasjon og dokumentasjon i HoltePortalen