Få refusjon på alt du har krav på – med Holte Kjørebok

Bruker du bilen i jobb og fyller ut kjørebok manuelt? Hvis svaret er JA – vet du at dette tar tid. I tillegg til at det er tidkrevende og kjedelig, er det utrolig lett å glemme noe. Det kan også til tider nesten føles litt pinlig å skrive kilometer på korte turer. Det er lett å tenke at tiden det tar å fylle ut skjema ikke står i stil med den summen du får refundert. Men, refusjon med Holte Kjørebok er en enkel sak!

Refusjon med Holte Kjørebok

Med elektronisk kjørebok og tilhørende app trenger du ikke å tenke på dette.  Alt skjer automatisk. Appen er tilpasset deg som kjører privatbil i arbeidet, og du som benytter firmabil og som skal dokumentere mer enn 40 000 kilometer i jobbsammenheng for lavere firmabilbeskatning. Den fungerer også utmerket i forhold til å dokumentere beskatning av yrkesbil.

Det er enkelt å forhåndsdefinere at alle turer mellom feks. mellom kl. 8.00 og 16.00 er kjøring knyttet til arbeid, men du kan lett gå inn i ettertid og endre enkeltturer etter formål. Alle kostnader tilknyttet turen registreres, og man sender inn for godkjenning direkte fra appen. Enkelt og greit!

Les også: «Byttet kjørebok»