Finn rette personer til hvert oppdrag

– vår finske søster er ekspert på ressursplanlegging

Familien vokser, og som en del av EG har vi i Holte fått et nytt søsterselskap. Det er den finske bedriften Silverbucket som har utviklet ressursforvaltningsverktøyet med samme navn. Silverbucket er en dynamisk programvare som visualiserer ressurskapasiteten på en genial måte. Finn rette personer til hvert oppdrag. Silverbucketpasser perfekt for bedrifter som jobber prosjektbasert. Særlig arkitektfirmaer, ingeniørbedrifter og IT-selskaper har stor nytte av Silverbucket i dag, men også andre kan høste fordeler av bedre innsikt i ressursforvaltningen.

Det er rundt 10 år siden Silverbucket ble etablert i Finland, og selskapet har 13 ansatte. Programvaren Silverbucket brukes i 40 land. – Stadig flere oppdager fordelene med å forvalte bedriftens ressurser på en enkel og oversiktlig måte, forteller Reija Stenroos, markedssjef i Silverbucket. – Det er enkelt å sammenligne medgått tid mot planlagt tid, og du får detaljerte rapporter som hjelper deg til å fatte bedre beslutninger.

Reija Stenroos i Silverbucket
– Stadig flere oppdager fordelene med å forvalte bedriftens ressurser på en enkel og oversiktlig måte, forteller Reija Stenroos, markedssjef i Silverbucket.

Slutt å gjette

Å fordele ressurser handler mye om å balansere ansattes arbeidsmengde. Med en programvare som Silverbucket har du et nyttig verktøy som hjelper til med å forvalte ressurser effektivt. Samtidig får man bedre forståelse av både utnyttelsesgrad og faktureringsgrad. Med Silverbucket er det enkelt å oppdatere informasjonen. Med full oversikt over alle prosjekter, personer og kapasitetsnivåer, er det slutt på gjettinger rundt ressurssituasjonen. Du ser alt med egne øyne.

Flest arkitekter, ingeniører og IT-selskap

Silverbucket er sannsynligvis det smarteste ressursplanleggingsverktøyet for prosjekter. Det er en web-basert programvare, såkalt SaaS (Software as a Service), laget for å administrere ressursplanlegging og prognoser. Reija forteller at blant de mer enn 100 bedriftene som bruker Silverbucket i dag er flesteparten arkitektfirmaer, ingeniørbedrifter og IT-selskap.

Vi har listet opp de største fordelene ved å bruke Silverbucket:

  • Programvaren visualiserer den totale ressurskapasiteten i en enkelt visning
  • Ved å øke åpenheten i hele selskapet kan ressurssituasjonen kartlegges på tvers
  • Kombiner ressursinformasjon og kompetanse, for å finne rette personer
  • Planlegg bedre og skap mer presise prosjekter både praktisk og økonomisk
  • Sammenlign ressursplaner mot faktiske forhold
  • Oppnå bedre resultater ved å overvåke et eller flere prosjekter samtidig

Fra 50 personer og oppover

Vi i Holte er imponert over Silverbucket, og håper at noen av våre kunder vil ha nytte av denne programvaren også. Det kreves en viss størrelse på bedriften for å få full utnyttelse av kapasiteten i systemet, man bør være minimum 50 personer. Derfra er det nesten ingen begrensning oppover. For Silverbucket er det problemfritt å håndtere ressursplanlegging for helt opptil 10 000 personer på en gang.

Reija Stenroos i finske Silverbucket

– Silverbucket er raskt og enkelt å implementere, og de fleste bedrifter starter med en gratis prøvemåned. De som trenger det får god hjelp til å komme i gang, sier Reija.

Vil du lese mer om Silverbucket kan du klikke her. Eller send en e-post til silverbucket@holte.no, så tar vi kontakt med deg.