HolteMagazinet – Høsten 2020

Mørketiden er over oss, og året 2020 er i ferd med å gå inn i historien. Det har vært et krevende år og det har utfordret hver enkelt av oss på så mange plan. Situasjonen har påvirket måten vi tenker, jobber, sosialiserer og kommuniserer på – rett og slett hele vår eksistens. HolteMagazinet høsten 2020 gjenspeiler dette i stor grad.

Norge har blitt digitalisert i rekordfart og vi har alle vist en enorm evne til å omstille oss. Heldigvis går vi en bedre tid i møte hvor vi forhåpentligvis kan få en vaksine som sakte men sikkert hjelper oss å ta tilbake hverdagen vår.

I Holte har vi som mål å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Vi har derfor gjort en ekstra innsats med å påskynde flere digitale funksjoner i våre programvarer. Dette er tidkrevende arbeid, men våre dyktige fagfolk står på nesten døgnet rundt for å få ting på plass. Blant annet har Holte ByggSøk blitt enda bedre, og flere funksjoner der er på trappene. Digital Varehandel er også et felt vi jobber mye med, og Holte Flyt-appen er her et viktig verktøy.

Reising har vært temmelig begrenset i år. Likevel har vi fått vært en tur nordpå og besøkt ihvertfall to kunder i Båtsfjord og Berlevåg og hørt om ulike utfordringer det byr på å ikke ha alt man trenger rett rundt hjørnet.

Vi har gode nyheter til rørleggerbedrifter som prosjekterer og kalkulerer prisforespørsler. En svært etterspurt NS kalkulasjonsløsning i SmartKalk er nå på oppløpssiden, og vil være tilgjengelig i første kvartal 2021.

HoltePortalen blir også stadig bedre og mer brukervennlig, noe den nye prosjektvelgeren er et strålende eksempel på. Alt dette kan du lese om her i bladet.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver. God lesing!

Les HolteMagazinet høsten 2020 her