HolteMagazinet våren 2023 er her!

Velkommen til vårens utgave av HolteMagazinet!

Vårens utgave av HolteMagazinet er her! Det er liten tvil om at tidene i vår bransje er krevende om dagen. Økte renter, relativt høye materialkostnader og høy inflasjon er en dårlig kombinasjon for investeringsviljen til folk flest. Når tidene er tøffe, er det viktig å ha kondis til å stå i det. Vi vet at det går over – og pendelen snur på et tidspunkt. I mellomtiden kan en løsning være å ta en grundig gjennomgang av sin egen drift, slik at man er klar når oppgangen kommer. Er det prosesser som kan effektiviseres eller moderniseres? Finnes det alternative måter å løse oppgavene på? Vår programvare og våre folk er klare til å hjelpe deg dersom du ønsker noen råd på veien.

Klikk her så kan du lese bladet digitalt!

Klimagassregnskap kommer snart

Klimagassregnskap er noe stadig flere av våre kunder må forholde seg til. Vårt mål er at dette skal bli enkelt, og du som kalkulerer i SmartKalk har allerede gjort den største jobben. Veldig snart kan du hente ut ditt miljøregnskap derfra med et par tastetrykk.

Vi kjenner byggebransjen

Kristine Jarvaag-Wilkie er første kvinne ut i vår artikkelserie «Vi kjenner byggebransjen». Les hennes fargerike historie.

Fornøyde kunder

Ingenting gleder oss mer enn fornøyde kunder. I denne utgaven av HolteMagazinet har vi vært på turné på Sørvestlandet og besøkt både Haugesund, Sauda, Hauge i Dalene og Flekkefjord. Les om Dommersnes & Larsen, Eiwa AS, D-S Bygg, Dalane Byggsøk og Stangborli som alle synes at programvare fra Holte gjør en viktig forskjell i hverdagen. På Barkåker fant vi både Vårdal Arkitekter og Lysell Entreprenør som også er strålende fornøyd. Og hvorfor flere elektrikere bør velge vår programvare, forteller EHT Elektro om.

Jakten på fagfolket

Vi har også blåst liv i konseptet «Jakten på fagfolket» og har vært på vaffelbesøk hos Rune W. Johansen på en byggeplass i Åsgårdstrand.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver.

God lesing!

Klikk her så kan du lese bladet digitalt!