HoltePortalen er blitt enda bedre!

Det arbeides iherdig – og hele tiden, for å gjøre HoltePortalen så nyttig og brukervennlig som mulig.  Dette er åpenbart et kontinuerlig prosjekt fordi behovene endrer seg hele tiden. Og nå er HoltePortalen blitt enda bedre!

Vi får også gode innspill fra dere som er brukere av HoltePortalen – på hvordan vi kan forbedre og forenkle programvaren. Dette er veldig nyttig for oss og vi forsøker å oppfylle disse ønskene der vi ser det er mulig!

Endringene ligger hovedsakelig i toppnavigatoren:

Denne gangen har vi gjort noen forbedringer som vi tror vil gjøre at programvaren oppleves mer intuitiv og enklere å navigere i.HoltePortalen er blitt enda bedre - med flere muligheter i toppnavigatoren

Smarte funksjoner er samlet

Vi har samlet smarte funksjoner man benytter seg av ofte. Og når du for eksempel holder musepekeren over adressen, vises kundedetaljene for dette prosjektet. I tillegg har vi blant annet synliggjort bedrifts- og prosjektopplysninger i større grad enn tidligere.

I søk-funksjonen er det lagt til flere muligheter for søk og flere filtreringsmuligheter. Vi har også lagt inn flere opplysninger i søket slik at det skal bli enklere å finne og velge prosjektet du leter etter.

I søk-funksjonen er det lagt til flere muligheter for søk og flere filtreringsmuligheter.

Det er kanskje enklere å se endringene i en video – så derfor laget vi denne. Ta en rask titt så er du oppdatert i løpet av mindre enn to minutter. Vi tenker at små justeringer kan være like betydningsfulle som store. I alle fall når de gjør hverdagen enklere!

Lurer du på noe eller har du tips til hvordan vi kan gjøre HoltePortalen enda bedre? Vi er tilgjengelige på telefon 45 50 60 70 eller på https://holte.no/support ?

 

Her kan du lese mer om HoltePortalen 

 

Vil du vite mer om hvordan HoltePortalen kan hjelpe deg og din bedrift? Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat!