Inngår sprinklende samarbeid

Norges ledende VVS-grossist, Brødrene Dahl, og Norges ledende programvareleverandør for byggebransjen, Holte, samarbeider om storsatsning innen levering og kalkulering av sprinkleranlegg.

Sammen utvikler vi VVS-bransjens mest komplette og unike tilbud innen sprinkler, med blant annet over hundre ferdige kalkulasjonspakker i bransjesystemet JobOffice.

– Kombinert med en porsjon utålmodighet til resultatoppnåelse, kan man sammenlikne vår sprinklersatsning med et kraftig og moderne godstog; «trygt, solid og passe raskt – og som alltid kommer fram», sier Anders Thømt, markedsansvarlig for Brannsikkerhet hos Brødrene Dahl.

Med Holte på laget, som har 40-års erfaring innen utvikling og levering av brukervennlige bransjesystemer som JobOffice, ser framtiden nå for alvor ut til å gå på skinner.

– Vi skal være bransjens ledende VVS-grossist, og da er det avgjørende for oss å ha gode IT-systemer som forenkler kalkulering og bestilling av sprinkleranlegg for våre kunder, forteller Thømt. Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, og 126 ferdig priset kalkulasjonspakker for sprinkler i JobOffice er definitivt med på å gjøre dette.

Lønnsomhet i sprinklerprosjektene må få større oppmerksomhet. Som alle vet, kommer ikke lønnsomhet i et prosjekt av produktprisen alene. Effektiv arbeidstid og velfungerende logistikk må gis høyere prioritet i prosjektregnskapene.

– Med Brødrene Dahls 11 regionskontorer og 55 Servicesentre rundt om i landet er vi helt unike. «Landsdekkende tilstedeværelse og distribusjon» har fått en ny dimensjon. Kundenærhet er ikke et brosjyreord, det er fakta, sier Thømt.

– I tillegg til kalkulasjonspakkene hvor alt er medregnet, sørger JobOffice fra Holte for komplette materialister som er grunnlag for bestilling. Denne sendes automatisk for vareplukk til riktig lager hos oss og blir om ønskelig levert til prosjektadressen kl. 07.00 dagen etter, eller neste virkedag nord for Trondheim, fastslår han.

– Sprinkler er ikke bare sprinkler for oss som jobber med dette hver dag. Vi jobber med å sikre liv og verdier, avslutter Thømt.

I Holtes kalkulasjonspakker inngår ikke bare materiell, men også arbeidstid. Summen av disse gir en komplett kalkyle. Med JobOffice vil man lett kunne lese resultatene i prosjektregnskapet og det blir enkelt for rørleggeren å skape bedre lønnsomhet. Takket være brukervennlig bransjesystem, tett samarbeid, total kompetanse og rask distribusjon fra to sterke aktører som sammen sprinkler Norge, sier fagsjef for VVS i Holte, Terje Falmår.

Om Brødrene Dahl:
Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Sortimentet omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter. Brødrene Dahl også tilbyr alt innen sprinkler, fra vanntank til sprinklerhode. Her får rørleggeren det som trengs for å gjøre jobben; bransjeledende rørsortiment, bransjeledende produsenter og partnere, spisskompetanse innen sprinklerfaget, brannspesialister over hele landet og en bransjeledende logistikk.