JobOffice er himla effektivt!

Rørleggermester Raymond Håbesland holder til på Sørlandet, nærmere bestemt i Birkenes kommune i Aust-Agder. Han bruker heller tiden sin på det produktive ute hos kunder enn inne på kontoret, og etter at han anskaffet JobOffice kan han gjøre samme jobben på en brøkdel av tiden. – JobOffice er himla effektivt, sier han.

Som for de fleste andre rørleggere er det ikke papirarbeidet som utgjør den morsomste delen av jobben. – Med JobOffice får jeg gjort samme jobben som før – på en brøkdel av tiden, sier Raymond. Det betyr at han får bedre tid til å jobbe ute hos kunder, og med den bærbare enheten PocketLink i bilen, har han alt han trenger med seg. – Med denne kan jeg også ta bilder, som synkroniseres rett inn i prosjektene, sier han.

Takker for tipset!

Raymond har jobbet for seg selv i et par år, men først i 2018 begynte han å bruke JobOffice. Tidligere brukte han noen gratisprogrammer som både var tidkrevende og tungvinte. – Jeg fikk et tips fra en annen rørlegger om at JobOffice fra Holte var veldig enkelt og greit, og det viste seg å stemme. Det funker utmerket, og jeg er veldig fornøyd.

LES OGSÅ: Rørpro får det til med JobOffice!

Lett å lære seg

Som fersk bruker av JobOffice, synes han det var enkelt å lære seg programmet. – Jeg prøvde meg først litt på egen hånd. Deretter gjennomgikk jeg en fjernstyrt og grundig veiledning på telefon sammen med en konsulent fra Holte.

Styrer prosjektene enkelt med PocketLink

Raymond forteller at han fort kan holde på med 20 prosjekter parallelt, og styre alt via PocketLink. – På nettbrettet oppretter jeg ordre, skriver deler og timer, og avslutter ordre. Jeg gjør mesteparten ferdig på mens jeg er ute på arbeidsplassen, og unngår lange kvelder på kontoret

Raymond driver firmaet sitt uten ansatte, men leier inn en kar av og til for å ta toppene. – Jeg markedsfører meg med hjemmeside og facebook, samt min profilerte bil og en og annen annonse i lokalavisen. Oppdragene kommer også inn via bekjentskaper. Med slagordet «Fagkunnskap gir trygghet», er det viktig for meg å gjøre en god jobb, sier han.

JobOffice er himla effektivt, mener Rørleggermester Raymond Håbesland - her med firmabilen

Anbefaler JobOffice til andre rørleggere!

– JobOffice er utrolig oversiktlig og greit, lett å finne ut av og himla effektivt når du skal fakturere. Du slipper å ha lapper som ligger og slenger i bilen. Du slipper å glemme deler når du skal på jobb. Uten JobOffice er det fort gjort å rote bort dokumentasjon – men med JobOffice har du alt på plass – her lagres jo alt for deg.

LES OGSÅ: Bruker minst mulig tid på alt vi «må»!

– JobOffice gjør at jeg har fått utrolig mye bedre tid. Tidligere måtte jeg plotte inn deler, nå skjer alt på en brøkdel av tida. Også regnskapsføreren min er veldig fornøyd. Med egen modul for regnskapseksport, eksporterer jeg regnskapet en gang pr måned med noen få tastetrykk. Jeg har bare positive ting å si om JobOffice, avslutter Raymond.