Her finner du våre kurs relatert til kalkulasjon. Vi tilbyr kurs i all vår programvare men også kurs som er uavhengig av programvare.
SmartKalk effektivisering og priskontroll

SmartKalk er et avansert kalkulasjonsprogram som kan brukes på mange nivåer, avhengig av brukerens behov og kompetanse, samt det aktuelle prosjektets kompleksitet. Når du har brukt programmet en stund oppdager du kanskje at du gjerne kunne hatt enda mer utbytte av det dersom du hadde lært deg mer om noen av tilleggsfunksjonene.

Miljøkalkyle i SmartKalk

Fjernstyringskurs for deg som bruker SmartKalk og vil implementere modulen SmartKalk Miljø i programmet ditt for å møte kravene om klimagassregnskap

SmartKalk rehab og tilbygg

Skal du i gang med reabiliteringsprosjekter men er usikker på hvordan du skal kalkulere dette i SmartKalk? Enten du har SmartKalk fullversjon eller SmartKalk Basis, er dette kurset nyttig for deg som tenker å prøve deg i et nytt marked.

Internkurs i SmartKalk

Dette er spesialtilpassede kurs som er spesielt godt egnet for bedrifter med flere kalkulatører.

SmartKalk videregående

Når du har brukt SmartKalk effektivt en stund, kan påbyggingskurset gi deg svar på de spørsmålene som har dukket opp. Du får også en bedre oversikt over hva dybden i programmet kan hjelpe deg med i hverdagen.

SmartKalk grunnkurs

SmartKalk er et verktøy for å kalkulere alle typer bygg og konstruksjoner. Med Holtes prisbase i bunnen, inneholder dette unike dataprogrammet alt av grunnlag og ulike elementer som skal til for å kalkulere et bygg. Som med alle andre verktøy gjelder det å lære seg å bruke det riktig.