Med JobOffice er det umulig å gjøre feil!

– Full oversikt er noe av det viktigste for meg når vi er så mange som 18 i firmaet, sier daglig leder og rørleggermester Walter Utvik i Sofienberg Rør AS. – Med JobOffice fra Holte er det kjempeenkelt. Systemet lar deg ikke gjøre feil.

Du har kanskje sett bilene med den store S-en i Oslo-området? De syns godt i trafikken, og det er mange av dem. Hos Sofienberg Rør har alle gutta hver sin bil, lærlingene også. – Man føler seg litt mer som en del av gjengen når man har egen bil, sier Walter. – Det koster selvsagt litt, men det koster også mye tid å kjøre en læregutt fram og tilbake til han som trenger han. Lærlingene våre er veldig dyktige, vi har vært utrolig heldig med dem. De har stor interesse for jobben sin og trenger ikke å minnes på noen ting. Kanskje fordi JobOffice PocketLink minner dem på hva de skal gjøre?

Firmaet har hatt en rask vekst på tre år, og Walter holder styr på alt via JobOffice. Med 31 års praksis fra rørbransjen inkludert ti år fra oljebransjen i Stavanger, har han opparbeidet seg lang og god erfaring.

Walter Utvik, daglig leder Sofienberg Rør
Med JobOffice har jeg kontroll hele veien. Økonomisk kontroll er alfa og omega i vår bransje – det aller viktigste, sier Walter Utvik, rørleggermester og daglig leder.

JobOffice har vært med fra dag én

– JobOffice har vært med oss fra dag én, sier Walter. Fra oljebransjen var jeg vant til å jobbe med digitale verktøy, og visste at vi ville trenge noe slikt for å føre timer, deler osv. Papir og blyant blir bare surr. JobOffice kom inn som et tips fra vår hovedgrossist, Brødrene Dahl. Dermed ble vi kjent med Bård hos Holte, som har vært med oss hele veien. Det fungerer utrolig bra. Pakksedler, timeregistrering, dokumentasjon – hvis gutta gjør det riktig, så er alle jobbene klare til fakturering straks de er ferdigstilt – og alt kommer direkte til meg via systemet. JobOffice har vært og er et genialt verktøy for oss!

JobOffice PocketLink på nettbrett med tvillingkort

– Alle gutta bruker JobOffice PocketLink på nettbrett med tvillingkort. De tar bilder med dem, krysser av i sjekklister og registrerer timer og materiell. Dokumentasjon er halve jobben i våre dager. At man signerer på hva man har utført. Det er fort gjort å gjøre slurvefeil, og derfor blir sjekklister så viktige.

– JobOffice gjør at jeg f.eks. kan se at timelister er fylt ut på riktig dag, og at sjekklister er krysset av før jobbene ferdigstilles. Jeg har kontroll hele veien. Økonomisk kontroll er alfa og omega i vår bransje. Det aller viktigste.

Noe av det morsomste Walter gjør, er å regne på jobber med kalkulasjonsmodulen i JobOffice. – Her kalkulerer jeg jobber og finner riktige priser. Her kan jeg også legge inn prisbøkene til de ulike grossistene, noe som gjør det enkelt å sammenlikne priser. Selv om vi liker best å bruke Brødrene Dahl, hender det at jeg finner noe som er billigere et annet sted. Da sier jeg fra: «Sorry BD, her må dere justere prisen». Og det gjør de ofte. Man må være litt på og følge med, og i JobOffice har jeg oversikten.

Kent Andre Petersson

Kalkulasjonsmodulen i JobOffice er så bra!

Kalkulasjonsmodulen i JobOffice er så bra, fordi den husker alle detaljer. Jeg går ikke rundt med meterpris på rør i hodet. Heller ikke hvor mange skruer, muttere, klammer, isolasjon osv. som skal med. Alt «småtjafset» man fort kan tape penger på. JobOffice husker for meg, og i dra/slipp-pakkene er alt inkludert. I tillegg kan jeg velge riktig tariff, om det er et nytt bygg, om det er i bruk men ryddet for tilkomst, eller et bygg som ikke er ryddet i det hele tatt. Jeg kan velge om jeg vil hente inn rimelig utstyr for å presse prisen ned, eller om jeg vil legge inn litt finere utstyr. Jeg kan bytte fram og tilbake i JobOffice Kalkulasjon. Her blir alt riktig. Systemet lar deg ikke gjøre feil.

Anbefaler JobOffice

Sofienberg Rør har mange ulike oppdrag. De synes det er en fordel å ikke ha for store oppdrag som krever for mye ressurser. 4-5 rørleggere per jobb er maks, sier Walter, og forteller at de nå stadig mer jobber i mellom-markedet for entreprenører med bl.a. rehab-jobber. -Det er viktig å ha kontroll på jobben, og se på bunnlinjen, ikke bare på omsetning. Det gjelder å ikke gape for stort, sier Walter og avslutter.

Bård Magne Klausen, Holte
– Bård Magne Klausen hos Holte stiller velvillig opp. Han er mer enn en selger, han har også blitt en kompis, sier Walter

Jeg anbefaler hele tiden JobOffice til andre. Også på grunn av den kjempegode hjelpen og oppfølgingen vi får fra Bård og de andre gutta i Holte. Vi rørleggere er som kjent ikke mest glad i data. Men JobOffice er superenkelt å få til – også for den med «pølsefingre»!

LES OGSÅ: DU MÅ SKAFF DÆ JOBOFFICE

LES OGSÅ:JOBOFFICE KALKULASJON STEMMER MED VIRKELIGHETEN

 

Vil du vite mer om hvordan JobOffice kan hjelpe deg og din bedrift? Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat!