Med JobOffice fra Holte får vi alt under én paraply

I Færder kommune holder Tjøme & Hvasser Elektriske til. Med 5-6000 fastboende og nærmere 50 000 hyttefolk, har de travle dager. Særlig denne sommeren har det vært mange folk på hyttene, og nye behov oppstår stadig. Det har rett og slett ikke blitt tid nok til å sette seg ordentlig inn i sitt nye datasystem, JobOffice fra Holte. Men daglig leder Martin Borge er optimistisk.- Vi er fremdeles helt i startfasen for å få lært oss programmet, men nå dreier alt seg om å komme ordentlig i gang. Vi er veldig fornøyde, ikke minst med de som hjelper oss inne hos Holte. Det er nesten det viktigste foreløpig, at noen svarer når vi lurer på noe, ler Martin. Med JobOffice får vi alt under én paraply.

JobOffice har alt vi savnet i vårt gamle system

Det å skifte ordresystem vil nok for de fleste bedrifter fremstå som plagsomt. Men når det gamle systemet mangler vesentlige funksjoner som f.eks. EHF-faktura, har man ikke noe valg. Det var den situasjonen Martin og kollegaene befant seg i på vårparten da det kom en telefon fra Holte.

– Plutselig falt alt på plass, sier Martin. Hos Holte får vi alt under én paraply, og det liker vi godt. I tillegg til nytt ordresystem JobOffice med EHF-faktura, har vi nå også sjekklister, PocketLink, kalenderfunksjon og ikke mindre enn 7 firmabiler som alle har Holte Kjørebok installert.

Vi trenger et system som fungerer optimalt

Martin har god fartstid i bransjen, men firmaet har eksistert siden 1982. Den gang het det Røssland Elektro, og Martin begynte å jobbe der i 2001. I 2009 kjøpte han firmaet, og ga det navnet Tjøme & Hvasser Elektriske. Martin forteller at det skjer mye i elektro. Det er en bransje som er i endring hele tiden, og det er stadig nye krav. Både når det gjelder smarthus, elbiler, solceller og nye installasjoner. Han synes det er kjempeinteressant med nye utfordringer, og liker godt at man slipper å gå i samme tralten bestandig.

– Når vi har så mye å følge med på, blir det viktig å ha et system som fungerer optimalt så vi slipper flere utfordringer enn vi må. Vi har stor tro på at JobOffice og Holte skal bli veldig bra, sier Martin.

Hytter med boligfaktor krever stadig oppgradering

Firmaet har 9 ansatte, og snart kommer det en lærling så de blir 10. De betjener hovedsakelig Færder kommune som består av Nøtterøy, Tjøme og Hvasser.

Martin forteller at de mange hyttekundene utgjør en stor del av kundegruppen. Og hyttene er slett ikke hytter, men fullverdige boliger, noen med boblebad og basseng. – Sommeren 2020 har vært «tilbake til 80-tallet», med veldig mange sommergjester. Mange har lånt ut hyttene sine til ungdommen i sommer, og med dem kommer det gjerne nye krav. Vi føler oss faktisk privilegerte i korona-perioden med veldig mange oppdrag, sier han.

Martin Borge, Tjøme & Hvasser Elektriske
– Både Tage som er vår konsulent hos Holte og folkene på support er positive, service-innstilte og behjelpelige, sier Martin Borge, daglig leder i Tjøme & Hvasser Elektriske.

Firmaet får mange kunder via lokalavisen

Firmaet har et godt rykte, og de trenger ikke å gjøre mye for å skaffe kunder. De markedsfører seg via en liten annonse i Tjømekalenderen og i lokalavisen «Øyene». – God, gammeldags papirannonse, sier Martin. – Øyene er den eneste lokalavisen som virkelig blir finlest her ute, og vi får mange kunder gjennom denne.

Vil berømme Holte for god service!

Martin vil gjerne fremheve den gode servicen han får hos Holte. – Siden alt ikke er på plass hos oss ennå, så lurer vi på noe støtt og stadig. Men vi får god hjelp når vi spør. Både Tage som er vår konsulent hos Holte og folkene på support er positive, service-innstilte og behjelpelige. Vi er i en prosess nå for å få programmet til å løse våre utfordringer og vi er på god vei.

– Som jeg nevnte så liker vi godt at all programvaren er under én paraply, og at tjenestene vi trenger snakker samme språk. På den måten slipper vi å bruke tid og penger på flere programmer. Bare regnskapet setter vi bort til regnskapsfører, alt det andre fikser vi selv. Vi har stor tro på JobOffice og Holte, avslutter Martin.

 

Vil du vite mer om hvordan JobOffice kan hjelpe deg og din bedrift? Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat!