JobOffice for rørleggere

Mange tusen fornøyde kunder bruker JobOffice for rørleggere hver eneste dag. Her kan du lese deres referanser basert på de erfaringene de har gjort seg.Med JobOffice er det umulig å gjøre feil!

– Full oversikt er noe av det viktigste for meg når vi er så mange som 18 i firmaet, sier daglig leder og rørleggermester Walter Utvik i Sofienberg Rør AS. – Med JobOffice fra Holte er det kjempeenkelt. Systemet lar deg ikke gjøre feil.

HoltePortalen – Brukervennlig programvare med alt på ett sted!

Daglig leder i Broen Rørservice AS er overrasket over hvor brukervennlig programvare fra Holte er, både HoltePortalen og JobOffice! – Jeg kommer fra bank og finans og har prøvd mye forskjellig, men dette er imponerende lettvint, sier Håvard Melby.

Et lettvint datasystem er vårt viktigste verktøy!

Rørleggermester Rune Haug AS holder til på Hurum. Firmaet har tre ansatte. Mer enn halvparten av kundene deres er bensinstasjoner over hele Sør-Norge, så de er mye på farten. Det fungerer utmerket med PocketLink i lomma og stasjonær pc på kontoret med JobOffice. Og med fakturamodulen tikker fakturaene ut – og pengene inn. 

Ta dokumentasjon på alvor!

– JobOffice PocketLink er helt uunnværlig for oss som er tomannsfirma. Det forenkler mye i hverdagen, og gjør at vi sparer tid ved å slippe å dra innom kontoret, men kan opprette prosjekter direkte og plukke varer fra bilen.

JobOffice Pocketlink – fra gule lapper til struktur og orden!

Om hverdagen før og etter JobOffice, forteller Asle at de pleide å ha en enorm mengde med gule lapper. – Med JobOffice derimot, er det meste klart med en gang vi er ferdige på prosjektet. Kun en rask gjennomgang er nødvendig før fakturering. Ingen behøver å sitte om natta lenger med kontorarbeid hos oss.

Et liv ved siden av jobben

Kenneth klarer ikke helt å bestemme seg for hva han synes er aller best med JobOffice. Han er veldig forøyd med bildedokumentasjonen. Og likedan med at alt er samlet på prosjektet, som f.eks. sjekklister og FDV-dokumentasjon. – Brukervennligheten er også er superviktig. Du trenger ikke være smart for å forstå dette, hele pakka er bra. – Kalkulasjonspakka er forresten helt konge!