SmartKalk

Tusenvis av fornøyde kunder bruker SmartKalk hver eneste dag. Her kan du lese deres referanser basert på de erfaringene de har gjort seg.Stålkontroll i prosjektene – med SmartKalk

Stenumgård Bygg AS ble stiftet i 2004, og har siden 2010 brukt programvare fra Holte. I tillegg til å kalkulere i SmartKalk bruker de også HoltePortalen til å registrere timer og kvalitetssikre jobbene. De 33 ansatte tar alle slags oppdrag innen bygg; rehabilitering, nybygg, hytter og betongarbeid – både for private og for næring.

Det beste er tida jeg sparer!

Byggtjenester Sør-Gudbrandsdal er et av firmaene som har tatt i bruk digital byggevarehandel gjennom SmartKalk og Gausdal Landhandleri. De melder om økt effektivitet, bedre kontroll og store tidsbesparelser.

Vi hadd’ vårte opprådd uten Holte!

Hos Br. Svendsen AS er det Kjetil som er daglig leder og den datakyndige. Han har full kontroll på både Byggsafe Total med tilleggsmoduler, SmartKalk med tilleggsmoduler og tegneprogrammet DDS-CAD. I bokhylla står Kalkulasjonsnøkkelen og Byggesaksnøkkelen. Kjetil forteller at han kun har positive erfaringer med Holte-programmene. – Vi hadd’ vårte opprådd uten Holte, smiler han

Hekta på SmartKalk

Daglig leder Skjalg Espedal i Gann Tre er begeistret bruker av SmartKalk. Med 50 ansatte og mange parallelle prosjekter, er det mye å holde oversikt over i en travel hverdag. Endelig har han fått et program som er enkelt å bruke, lett å holde ajour og som tar med seg alle detaljer fra komplette materiallister inklusive festemidler,  til detaljerte timeoversikter over alle ansatte i samtlige prosjekter.