TN Varmeteknikk vokser – med JobOffice fra Holte

.TN Varmeteknikk vokser – med JobOffice fra Holte. Det er fem år siden Thomas Nilsen etablerte TN Varmeteknikk i Askim. Bedriften har vokst til 15 ansatte, og de har travle dager. BIM-tekniker og prosjektleder Jenny Sørenssen ble ansatt for halvannet år siden, og bruker JobOffice fra Holte daglig. – Jeg har veldig god nytte av programvaren, sier hun.

Jenny var opprinnelig utførende rørlegger, og tok videreutdannelse i BIM-teknikk. Hun synes det er både nyttig og viktig å ha bakgrunn fra faget når hun skal kalkulere i JobOffice Kalkulasjon. – Vi sparer utrolig mye tid med de ferdige kalkulasjonspakkene hvor man kan justere kjapt når man ønsker noe annet.Jeg er også glad i sjekklister, jeg lever for dokumentasjon, ler hun.

Enkelt å lære seg JobOffice

De 2200 ferdigkalkulerte dra- og slipp-pakkene som Jenny kaller «klikk og hent», er flittig brukt. Hun forteller at hun syntes JobOffice var veldig enkelt å lære seg. – Jeg trengte ikke noe kurs sier hun. – Er man som meg litt nysgjerrig på data, er det enkelt å sette seg inn i. Thomas er glad for at de har mange oppdrag og at firmaet vokser. Da vi snakket med han i 2018 var de fire ansatte og han var svært optimistisk. «Skal du lykkes med firmaet, må du bruke JobOffice, sa han den gangen, og bedriftens vekst ser vi på som et bevis på at han har rett.

Jenny Sørenssen og Thomas Nilsen i TN Varmeteknikk
Daglig leder Thomas Nilsen og BIM-tekniker og prosjekleder Jenny Sørenssen i TN Varmeteknikk anbefaler JobOffice til rørleggerfirmaer som vil bli mer effektive og ønsker seg større lønnsomhet.

Et supert verktøy å vokse med

– Jeg synes JobOffice er et supert verktøy, sier Thomas. Alt foregår digitalt, også når man er hos grossisten for å hente varer. Ordrene går rett inn på riktig prosjekt, og folket ute kan legge inn bildedokumentasjon, timeføring og fylle ut sjekklister på app, slik at jeg har fakturagrunnlag inne med en gang. At man kan skanne inn NRF-nummer når man tar ut deler, gjør også verden veldig lett. Thomas synes spesielt kalenderfunksjonen i JobOffice er smart. – Den gjør det enkelt å planlegge uka til alle sammen, sier han. – Rørleggerne kan dra rett ut på oppdrag, og de kan også se hvor kolleger befinner seg. Hvis man står et sted og kanskje trenger hjelp, kan man sjekke i kalenderen og se om noen er i nærheten. Det er kjekt. Alle TN Varmeteknikks servicebiler er også utstyrt med Holte Kjørebok.

Vil du ha en gratis visning av JobOffice for rørleggere?

Derfor valgte de rørleggerfaget

Det er alltid spennende å høre årsaken til hvorfor folk har valgt rørleggerfaget. Thomas forteller om en vannlekkasje som skjedde hjemme da han var ganske ung, og hvor fascinert han ble av rørleggeren som kom og fikset skaden. Jenny hadde planer om en karriere i forsvaret, men etter å ha vært hjelpearbeider i en rørleggerbedrift et halvt år ble hun hekta på rørbransjen, og tok siden rørskolen i form av voksenopplæring, før hun gikk ut i læra. Som BIM-tekniker har Jenny en helt annen hverdag enn hun hadde ute.– Jeg liker meg godt på kontoret, men iblant klør det litt i fingrene etter å dra ut og skru, og det hender at jeg gjør det også innimellom, sier hun.

BIM-tekniker Jenny Sørenssen, TN Varmeteknikk
Jenny Sørenssen er glad for all tiden hun sparer med de 2200 ferdigkalkulerte pakkene i JobOffice. Får hun litt tid til overs, drar hun gjerne ut og skrur litt også.

Lett å tilpasse personlige maler

Jenny er veldig glad for at de ferdig kalkulerte tilbudene i JobOffice blir opprettet i TN Varmeteknikks eget maloppsett. Med logo, adresse og telefonnummer. Forbehold kommer alltid inn automatisk. Våre tilbud ser proffe ut, noe som gjør det ekstra moro å sende dem av gårde. Når vi oppdager nytte- og forbedringspotensiale i programvaren, er vi raske til å melde tilbake til Holte. På den måten er vi med på produktutviklingen, noe vi synes er spennende, sier Thomas. Vi har en god dialog med Holte og er veldig fornøyd med den kundeservicen vi får. Vi ser lyst på fremtiden.