Unngå koblingsklyse, få all programvare på én plattform – inne og ute

Alle vet at den korteste veien mellom to punkter er den rette linje. Det samme gjelder når dataprogrammer snakker sammen. Altfor mange norske elektrobedrifter sliter med koblinger av programvare fra ulike leverandører. Innesystemet snakker ikke med utesystemet, varebestilling snakker ikke med fakturasystemet, HMS/KS-systemet med 5 sikre driver for seg selv, FDV må lastes ned manuelt og kjøreboka lever sitt eget liv. Kjenner du deg igjen? Da bør du ta en prat med Holte om JobOffice Elektro; programvare for elektrikere med alt samlet på ett sted, enten du er inne eller ute.

Dropp permanente skjøtesystemer

Ingen elektrikere i verden anbefaler permanente skjøteledninger, så hvorfor skal man da selv omgi seg med skjøtesystemer i form av ulike dataprogrammer? Mange forskjellige leverandører betyr også mange ekstra lisenskostnader å betale. Med Holtes programvare for elektrikere du alt dette samlet på én plattform, og har dermed kun ett sted å henvende deg når det er noe du lurer på.

Holte er nye i elektro – men velkjent og anerkjent i byggebransjen

Med Holtes programvare for elektrikere blir du raskere ferdig.
Med JobOffice fra Holte blir man raskere ferdig, jobben blir helt komplett med 5 sikre inkludert, og man kan reise direkte til neste oppdrag.

Basert på mer enn 40 års erfaring, har vi i Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til byggebransjen. I eksempelvis VVS-bransjen, er JobOffice fra Holte den mest populære programvaren. Vi syntes det var på tide at også Elektro skal få høste fordeler av våre bunnsolide løsninger som kan kunsten å gjøre arbeidshverdagen bedre for våre kunder. Etter et par år i introfasen, er vi nå sikre på at JobOffice, vår programvare for elektrikere snart vil høste like stor anerkjennelse i elektrobransjen som i VVS.

Alt på ett sted – inne og ute

Det er aldri noen fordel å måtte ha flere systemer. Alt på én plattform er Holtes mantra. Det blir billigere å samle alt på ett sted, samtidig som arbeidsflyten blir bedre – og dermed får også lønnsomheten bedre vekstforhold. Samtidig har vi full forståelse for at det ikke er bare-bare å bytte system(er). Hvis man først skal gjøre jobben med å bytte, må det være verdt bryderiet.

Én digital plattform er fremtidens løsning

Med JobOffice fra Holte blir man raskere ferdig, jobben blir helt komplett med 5 sikre inkludert, og man kan reise direkte til neste oppdrag uten å dra innom kontoret for oppdateringer. All dokumentasjon innleveres digitalt, du slipper å skrive på baksiden av gipsplater, eller på lapper som blåser ut av bilvinduet. Og apropos bil – med Holte Kjørebok blir også all kjøring registrert direkte inn på hvert enkelt oppdrag. Under ser du en oversikt over alle fordelene med å bytte til JobOffice fra Holte:

Derfor er JobOffice fra Holte en bedre løsning:

 • Alt på ett sted – inne og ute.
 • Du sparer tid på det administrative, kontorjobben kan minimeres.
 • Det blir effektivt og ryddig. Du slipper å kjøre en ekstra tur til kontoret eller til grossisten fordi noe mangler.
 • Fulldigital varebestilling direkte i programmet med prissammenlikning fra alle grossister.
 • Digital pakkseddel går rett inn i prosjektet med et klikk, slik at ingen materialer uteglemmes på faktura.
 • Opprett favorittlister over ofte bestilte varer og spar enda mer tid.
 • 5 sikre er integrert i programmet og bidrar til riktig dokumentasjon på utført arbeid.
 • Det er enkelt å ta ut rapporter med bilder på 5 sikre.
 • Montør avslutter oppdraget ute – med samsvarserklæring inkludert.
 • Timer føres raskt og enkelt på stedet.
 • Glem «rekonstruksjon» av jobb i etterkant etter hukommelsen – all dokumentasjon blir med
 • JobOffice kommuniserer med EFO-basen. Huk av for FDV-dokumentasjon direkte i programmet
 • FDV legges i boligmappa.no, som vedlegg til faktura eller begge deler.
 • Holte Kjørebok er fulldigital med automatisk registrering

 

Har du spørsmål – eller ønsker du en gratis visning av programmet? Ring oss på telefon 45 50 60 70.