Byttet kjørebok!

Holte kjørebok er svært prisgunstig

Mesterhus-forhandleren Vardåsen Bygg ligger på Moelv i Hedmark. De er totalleverandør av hus og hytter, men driver også med rehabilitering. I sitt arbeid bruker de både tegneprogrammet DDS CAD Byggmester og kalkulasjonsprogrammet SmartKalk fra Holte.

En høstdag helt nylig, skulle daglig leder Ove Olasveen bestille en kjørebok til, i forbindelse med at de hadde anskaffet en ny yrkesbil. Fra før av har bedriften kjørebok fra en annen leverandør til fire biler, men akkurat da Ove satt og skulle bestille, tikket et nyhetsbrev fra Holte med lansering av elektronisk kjørebok og det fengende slagordet «Rett skal være lett» inn på pc-en hans.

Et raskt overslag viste at den nye kjøreboka fra Holte utgjorde bare halve prisen av det Vardåsen Bygg betaler for kjørebøkene de har fra før. Det er alltid interessant å spare penger, og Olasveen valgte derfor å bestille elektronisk kjørebok fra Holte til den nye bilen.

Plug and Play

Det er Ingar Engjom hos Vardåsen Bygg som kjører den nye bilen. Han forteller at det var enkelt å montere selve boksen i OBD-kontakten i bilen. – Det var bare å klikke den inn i kontakten, dette er virkelig «Plug & Play», sier han. –Så fort boksen var på plass, lyste to grønne lamper og dermed var det bare å kjøre.

Skiller mellom yrkes- og privatkjøring

Engjom forteller at de selv har lagt inn en arbeidstid i programmet fra kl. 06.00 til 17.00 på hverdager, som automatisk registrerer kjøring innenfor dette som yrkeskjøring. Alt utenom registreres som privatkjøring. – Men hvis vi for eksempel har vært på kurs eller har overtidsjobbing, er det enkelt å gå inn i «detaljer» og overstyre dette i etterkant, forteller han.

Nå er det bare rapporten som gjenstår før alt er på plass, men trenger de hjelp til noe der, er det bare å ringe Holtes support. Eller å ta en titt på opplæringsfilmene som ligger på Youtube. Disse har de god erfaring med allerede.

Til tross for at de ikke har brukt den nye kjøreboka lenge, synes gutta i Vardåsen Bygg at Holte Kjørebok virker lovende. Og – Holte Kjørebok er svært prisgunstig!