JobOffice – nå også for elektrikere!

JobOffice har lenge vært et av Norges mest brukte systemer for rørleggere. Nå er JobOffice tilpasset elektrikere også. Med JobOffice har elektrikerne tilgang til alt de trenger via pc og app på mobil eller nettbrett – uansett hvor de er.

– I dag har vi 1300 unike rørleggere som bruker JobOffice. Vi har kjørt et pilotprosjekt med rundt 10 elektrofirmaer på JobOffice tilpasset for el-bransjen. – Tilbakemeldingene har vært veldig positive, så det blir spennende å se mottakelsen i markedet når vi nå gjør løsningen tilgjengelig for alle i bransjen, sier Geir-Ove Ustad, produktdirektør i Holte. – Ved å jobbe digitalt kan man spare masse tid og samtidig ha full kontroll over kundene og prosjektene. De ansatte vil enkelt kunne sende bestillinger til grossister, motta pakksedler og leverandørfaktura fra grossister, registrere varer og timer, dokumentere med bilder og sjekklister, samt registrere eventuelle avvik. På denne måten dokumenteres jobben elektronisk både før, under og etter at arbeidet er utført, sier Ustad.

Samarbeid med NELFO

For NELFO er det viktig at dokumentasjonsskjemaene er lett tilgjengelig for aktører i bransjen. De 5 sikre er selvsagt tilgjengeliggjort i JobOffice i samarbeid med NELFO. I tillegg har NELFO i den senere tid utarbeidet 20 ekstra skjema. Også disse vil være på plass i JobOffice og tilgjengelige for NELFOs medlemmer til Eliaden, sier Ustad

40 års erfaring

Mange håndverkere bruker mye tid på tungvint prosjektstyring fra de mottar en forespørsel og fram til jobben er gjort. Holte har jobbet for byggebransjen i mer enn 40 år, med å utvikle programvare som forenkler arbeidsdagen. At dette virker i praksis, mottas det stadig fornøyde tilbakemeldinger på.  – «JobOffice er den beste investering firmaet har gjort. I tillegg er det strålende support» – sier Kristoffer Thomassen, rørlegger for Thomassen Rør AS.  – Det er kundenes tilbakemeldinger som er selve beviset på at det vi gjør er riktig – og viktig, avslutter Ustad.