65 000 brukere tar ikke feil!

Det er ingen tilfeldighet at over 65 000 brukere har valgt Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til byggebransjen som sin samarbeidspartner. Mer enn 45 års erfaring og bransjens fremste fagfolk gir solide og trygge løsninger.

Enten du er på jakt etter programvare, tjenester eller kurs, vil du finne alt du trenger her på våre sider. Vi dekker fagområder som kalkulasjon, prosjektstyring, HMS, kvalitetssikring, byggesak, FDV og uavhengig kontroll. Holte tilbyr markedets mest etterspurte produkter, og vi tilpasser løsninger for å effektivisere din hverdag i byggebransjen.  HoltePortalen, SmartKalk og JobOffice er blant våre mest etterspurte programmer innen prosjektstyring og kvalitetssikring. Holte ByggSøk er programvaren som gir deg en heldigital søknadsprosess. Vi tilbyr selvfølgelig også kurs og tjenester til all vår programvare – men også kurs og tjenester som er uavhengig av programvare. Trenger du for eksempel hjelp til å søke om sentral godkjenning eller et kurs i hms for arbeidsgivere, har vi det også.

Blant våre 65 000 brukere over hele landet, finnes både utførende i bygg- og tekniske fag, arkitekter, rådgivere samt offentlige og private byggherrer.

For å slippe å bruke tid på programmer du ikke trenger, har vi laget et filter. Dette gjør det enkelt å velg både bransje og type programvare.

Lurer du på noe, står vi klare til å hjelpe!

(Treff: 55)

Filter

Velg produkt/tjeneste

Velg bransje

Velg modulProgramvare

Holte Ferie & Fravær

Kontakt oss for prisinformasjon

Hvorfor fylle inn ferie og fravær manuelt når det kan skje automatisk? Alt som er med og forenkler timeføringen, frigjør mer tid til å gjøre andre ting.

Programvare

Holte Befaring

Kontakt oss for prisinformasjon

Holte Befaring inneholder alt du trenger for å gjøre befaringsjobben enklere, raskere og bedre!

Programvarepakke

Holte BASIS HMS

Fra 899,- /mnd.

For deg som har ansatte

Programvarepakke

Holte PROFF

Fra 1 319,- /mnd.

Vår mest populære pakke!

Programvarepakke

Holte PREMIUM

Fra 1 849,- /mnd.

Vår aller beste pakke!

Programvarepakke

SmartKalk PROFF

Fra 3 029,- /mnd.

Med SmartKalk PROFF har du det du trenger for å kalkulere jobber, bestille byggevarer elektronisk og følge opp produksjonen.

Programvarepakke

SmartKalk PREMIUM

Fra 4 369,- /mnd.

Med SmartKalk PREMIUM har du alle tilgjengelige funksjoner for å få maksimalt utbytte av dine kalkyler. 

Programvarepakke

JobOffice VVS BASIS

Fra 499,- /mnd.

Det mest grunnleggende du trenger for å drifte din rørleggervirksomhet. Et digitalt verktøy – skreddersydd til bransjen.

Du kan kontakte oss på 45 50 60 70 eller sende oss en henvendelse