Holte + Optimera = sant

Holte er blitt en del av Optimeras lojalitetsprogram! Det betyr at du som medlem får 15% rabatt på all programvare fra Holte. Fra bruker nr. to og flere får dere 50% rabatt pr. hovedbruker.

Med brukervennlig programvare for prosjektstyring, HMS og kvalitetssikring, bransjens råeste kalkulasjonsverktøy (nå også med miljøkalkyle) og Norges mest brukte digitale løsning for byggesøknader, er Holte en anerkjent leverandør av programvare, kurs og tjenester.

Bestill en uforpliktende visning i dag og se hvorfor!

Meld deg på nyhetsbrev fra Holte

Blid håndverker med hjelm og hodelykt

Vil du vite mer om hvordan Holte kan hjelpe deg og din bedrift?

Fortell oss i skjemaet under hvilke områder du vil vite mer om så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Hva vil du høre mer om?

Hvordan kontakter vi deg?
Fornavn
Etternavn
E-post
Bedrfit
Telefonnummer
Ved å huke av her godtar du Holtes retningslinjer for personvern
Huk av her for å motta nyheter og oppdateringer fra Holte AS
Håndverker som vatrer en vegg

Stadig flere oppdager fordelene med Holte

Basert på mer enn 45 års erfaring, har vi i Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige programvare for små og store bedrifter. Vi er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring.

Nå kan også du som er medlem i Optimeras lojalitetsprogram dra nytte av fordelene med Holte. Rett skal være lett!

Programvare for alle fag

Trenger du HMS- eller KS-system? Jobber du med rehab, nybygg, rør eller elektro? Setter du opp garasjer, hytter eller kalkulerer nytt operabygg?
Holte har programvare som gjør hverdagen din enklere, mer effektiv og lønnsom.

HoltePortalen

HoltePortalen er et komplett prosjektstyringsverktøy med tilgang til alt du trenger via pc og app på mobil, uansett hvor du og dine ansatte er. Slik sparer du masse tid og har samtidig full kontroll. Velg om du vil plukke moduler selv, eller velge en av våre ferdige pakker.

SmartKalk

SmartKalk er kalkulasjonssystemet som hjelper deg å kalkulere alle jobber – fra de minste til de største. Programmet hjelper deg å spare tid når du skal regne på en prisforespørsel, og samtidig være trygg på kvaliteten i dine kalkyler.

Holte ByggSøk

Fullintegrert med Altinn og alle aktører kan signere med bankID, nabovarsel sendes digitalt og ferdig byggesøknad leveres elektronisk til kommunen. 

Mer enn 45 000 fornøyde brukere tar ikke feil

På bloggen vår kan du lese om hva andre håndverkere sier om Holte.

Superfornøyd med SmartKalk

Knut Arne Sundli i Norgeshus bruker SmartKalk hver eneste dag. Han kalkulerer eneboliger, hytter, tomannsboliger, firemannsboliger, leilighetsbygg, landbruksbygg, næringslokaler og blokker.

Proffe sjekklister er betryggende – og gøy å presentere videre

På kontoret til FT Bygg sitter Jan Øyvind Rasmussen med HoltePortalen på storskjerm. Herfra følger han med på om prosjektene er i rute. Ute på prosjekter har han 40 mann i arbeid.

La programvaren støtte deg i alle fasene av byggeprosjektet

Holte Kjørebok

Brukervennlig kjørebok med innebygget GPS. Alle turer registreres og det skilles automatisk mellom næring og privat.

SmartKalk Miljø

Fra 01.07.2023 er det et absolutt krav om klimagassregnskap for alle nye boligblokker og yrkesbygg. SmartKalk Miljø lar deg lage klimagassregnskap med få klikk.

JobOffice

Er du rørlegger, driver med VA/VMT eller er elektriker og ønsker å bruke minimal tid på kontoret? JobOffice er et modulbasert prosjektstyringsverktøy som hjelper deg med den administrative delen av bedriften.

Fortell oss hvilke utfordringer vi kan hjelpe deg med!

Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende prat og sammen finner vi ut om vår programvare kan være med på å effektivesere din arbeidshverdag.