Hvorfor våre kunder er så fornøyde med produktene
Sparer ca. 100 000 i året på Holte Kjørebok!

Byttet til Holte Kjørebok Hurtigruta Carglass tilbyr kundene sine lånebil etter avtale. De tilbyr også henting og levering av bil, eller […]

Prisen på Holte Kjørebok ble avgjørende

Marianne Kjenås, kvalitets- og HMS-ansvarlig i Kjeldaas AS, pleier å avvise telefonselgere ganske brått og brutalt. Akkurat hvorfor hun ikke […]

Vi ønsket oss en proff programvare for byggesøknader – og fikk det!

For tre år siden startet tømrer Kjetil Gullaksen Byggesøknad Bergen AS. I dag teller de 11 ansatte og har nylig opprettet Byggesøknad Oslo AS. Siden mars 2020 har de brukt Holte ByggSøk som sitt søknadsverktøy, og er glad for at det faktisk finnes en proff programvare for byggesøknader.

Endelig har vi funnet det beste programmet for byggesøknader!

Ragnvald Rasmussen er daglig leder i Din Boligsøknad AS i Bergen. Han har prøvd ut mange ulike dataprogrammer til søknader i årenes løp, men var aldri ordentlig fornøyd med noen av dem. Ikke før nå. Ikke før Holte ByggSøk. Endelig har vi funnet det beste programmet for byggesøknader, sier han.

Med JobOffice er det umulig å gjøre feil!

– Full oversikt er noe av det viktigste for meg når vi er så mange som 18 i firmaet, sier daglig leder og rørleggermester Walter Utvik i Sofienberg Rør AS. – Med JobOffice fra Holte er det kjempeenkelt. Systemet lar deg ikke gjøre feil.

Holte ByggSøk er intuitivt og lett å lære

At Direktoratet for byggkvalitet legger ned sin digitale tjeneste ByggSøk høsten 2020, har vært kjent lenge. Siden arkitektfirmaet brukte denne tjenesten, var det derfor på tide å begynne å se seg om etter noe nytt. – Vi likte ByggSøk fra Dibk, men vi liker Holte ByggSøk enda bedre, sier Bjørn Dyvik.

Full kontroll med HoltePortalen

XT Bygg og Drift AS er storfornøyd med HoltePortalen – en befrielse, sier de. Vi har full kontroll med HoltePortalen! Kanskje først og fremst pga. de malbaserte arbeidskontraktene og SHA, men også elektronisk timeføring er en viktig, tidsbesparende faktor for selskapet.

Effektiv byggeplass med HoltePortalen

For å oppnå en mer effektiv byggeplass bruker gutta i Tønsberg Byggteknikk HoltePortalen. Her fører de bl.a. timer på app, og henter fram digitale tegninger med nøyaktige mål. Gutta synes det er veldig greit å ha tilgang til alt digitalt. – Vi slipper å løpe rundt og lete etter tegninger når det dukker opp spørsmål, sier bas Andreas Flå.

Prosjektstyring med HoltePortalen fungerer perfekt

Lande forteller at takket være prosjektstyring i HoltePortalen, kan han sitte på kontoret i bygda og holde orden på både «bedrift», «prosjekt» og «min side». Her legger han inn sjekklister og rutiner skreddersydd for det enkelte prosjekt, som gutta kan hente opp på sine telefoner. Han legger også inn tegninger, beskrivelser og monteringsveiledninger.

HoltePortalen – Brukervennlig programvare med alt på ett sted!

Daglig leder i Broen Rørservice AS er overrasket over hvor brukervennlig programvare fra Holte er, både HoltePortalen og JobOffice! – Jeg kommer fra bank og finans og har prøvd mye forskjellig, men dette er imponerende lettvint, sier Håvard Melby.