HoltePortalen er både kasseapparat og verktøy!

«Programvaren i HoltePortalen blir på en måte både kasseapparatet vårt og verktøyet som hjelper oss å ivareta informasjon og dokumentflyt. Vi har brukt Holte hele tiden, og det gjør oss effektive»

Det minner oss på vernerunder og HMS.– Er stillaset forsvarlig sikret? – Er det ryddig på byggeplassen?  Informasjonsflyten går veldig fort via programvare og telefon. Det er verdifullt for oss å se hva gutta gjør hver dag. Timeføring i nåtid er ferskvare, og vi kan diskutere mens det er aktuelt. Vi bruker HoltePortalen daglig, og vi ser stadig nye fordeler med hvordan vi kan bruke den. Uten HoltePortalen hadde det vært rot og mange permer, avslutter Frode Munkeby.

– Skal du være profesjonell i dag, nytter det ikke med hyllene fulle av permer, sier Frode Munkeby i Buskerud Bygg AS. – Vi trenger programvare for å holde orden. Kundene i dag har dessuten tilgang på masse kunnskap via internett, og de stiller krav til profesjonalitet. Våre prosjekter igangsettes og følges opp i HoltePortalen, med tilpassede sjekklister – på mobil.

​Buskerud Bygg har travle dager. Da blir det av stor betydning å bruke programvare som gjør arbeidstiden så effektiv som mulig, slik at man ikke kaster bort tid. HoltePortalen er derfor et viktig verktøy for dem. Her har de apper for rutiner, sjekklister, befaring, vernerunder og timeføring (Holte PROFF). Gutta som er ute på jobb har app på mobilen sin, og Frode kan styre prosjektene fra kontorets pc. Dette er en god løsning som de sparer masse tid på.

– Gutta her har lyst til å jobbe ute i felten med praktiske ting, sier Frode. – Og tømrere generelt synes papir fort blir kaffesøl og tullball. Mobil funker! Du trenger ikke å være spesielt datainteressert for å jobbe med elektroniske sjekklister. Klarer man å sende en sms til kjæresten sin, er man også i stand til å fylle ut en sjekkliste. Via HoltePortal-appen krysser gutta av når jobben er gjort, og her tar de bilder for å dokumentere. Her fører de også timene sine, mens de husker hva de har gjort. Alt vises i min pc på kontoret.