Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler i JobOffice via HoltePortalen

Holte er kjent for sitt omfattende utvalg av sjekklistemaler som dekker et bredt spekter av behov. Her finner du maler som ofte vil passe perfekt til dine oppgaver, og du kan enkelt skreddersy dem etter dine spesifikke behov. Det at malene er fullt tilpasningsdyktige, gjør denne jobben rask og enkel. Du kan også enkelt lage dine egne sjekklister fra bunnen av, hvis du ønsker det.

Du som rørlegger jobber kanskje mye med rehabilitering av bad? Da kan du lage en prosjektmal som heter «Rehab bad» med de relevante sjekklistene som er typiske for rehabilitering av baderom.

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler:

Hvis du vil tilpasse dine egne sjekklister så gjøres dette fra HoltePortalen. En snarvei dit er å trykke «Vis i HoltePortalen» mens du står under sjekklister på et prosjekt i JobOffice. 

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler

 

Deretter går du til bedriftsfanen og klikker sjekklister. Her har du flere alternativer tilgjengelige. Nå ønsker jeg å tilpasse min egen prosjektmal basert på Holtes systemmaler.

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler

Her kan du opprette en ny mal og gi den et navn du måtte ønske. 

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler

Nå kan jeg ta utgangspunkt i Holtes systemmaler. Jeg finner de systemmalene jeg ønsker å benytte og drar disse over i mappen «Rehab bad«.  

Neste steg er å finjustere sjekkpunktene under mappen «Rehab bad». Dette gjøres ved å åpne «Rehab bad», og deretter klikke på «Endre» under den sjekklisten du ønsker å tilpasse.  

 

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler

Endre, slett eller legg til

Her kan du endre endre, slette eller legge til sjekkpunkter. Du kan også legge til vedlegg hvis ønskelig. 

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler

Nå som vi har tilpasset en prosjektmal som passer perfekt til våre behov, er det enkelt å dra nytte av den neste gang vi trenger den. Ved å bruke den vanlige metoden for å hente sjekklister i JobOffice, velger jeg bare den spesifikke prosjektmalen jeg ønsker i stedet for å velge en systemmal. På den måten kan vi raskt og effektivt få tilgang til den skreddersydde malen hver gang vi trenger den. 

Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler

Så enkelt kan du altså tilpasse egne sjekklistemaler

Hvis du ønsker assistanse eller mer informasjon om dette, er det bare å ta kontakt med din kundeansvarlige.