«Du må skaff dæ Joboffice»

Da Ronny Tiller som nå driver Melhus VVS i Trondheim gikk på fagskolen på Gjøvik, fikk han et tips om JobOffice av en rørlegger med lang fartstid i bransjen.  – Du må skaff dæ JobOffice du Ronny!  

Fulgte et tips om JobOffice fra en kollega i bransjen

Ronny fant fort ut at han trengte et system da han startet opp firmaet. Han kontaktet derfor Holte som står bak JobOffice, fikk en demonstrasjon og dermed var han i gang. Han er spesielt begeistret for kalkulasjonsmodulen. – JobOffice gjør kalkulasjonsjobben mye lettere og raskere. Istedenfor å sitte og bla i materiellboka, legge inn priser og synse på antall timer, kan jeg bare «dra og slippe» ferdige kalkulasjonspakker rett inn i tilbudet. Fra å bruke mange timer på jobben, kan jeg kalkulere en enebolig på under en halv time. Og da har jeg i tillegg hatt god tid til å gjennomgå og kontrollere at alt er med. All tiden jeg sparer, gjør at jeg kan bruke kveldene sammen med familien istedenfor å sitte med kontorarbeid. At han fulgte det tipset han fikk den gangen, er han veldig glad for i dag!

Full oversikt med PocketLink

I august 2018 var det to år siden Melhus VVS ble etablert, og de tre ansatte har travle dager. Til å holde oversikt og kontroll på hverdagen bruker de JobOffice og alle har med sin PocketLink ut på jobb. Før de anskaffet PocketLink, mener Ronny at det var noen tusen som aldri ble fakturert, fordi lapper som fløt rundt rett og slett ble borte.

– Med og uten PocketLink er som natt og dag, forteller Ronny. Nå registreres jobbene underveis, vi får med alt av forbruk og alle timer – og hele prosessen blir ryddigere. Men det er viktig å bruke PocketLink fullt og helt, ikke halvveis. Taste inn alt mens du er ute på jobb.

En befrielse med digitale sjekklister

– Det er også en befrielse med digitale sjekklister. Før hadde vi alt på papir, fylte ut, tok med lister tilbake til kontoret og skannet dem før de ble lagt inn i prosjektet. Nå går alt automatisk. Det er enkelt å dokumentere jobben som er gjort, fordi vi tar bilder direkte inn i PocketLink. Alt ligger i systemet, også kommentarer. Skulle det hende at en annen håndverker skader noe av det vi har montert, er det viktig å kunne vise at alt var i orden da vi avsluttet jobben. Det er heldigvis ikke ofte at slikt oppstår, men det har hendt ved et par anledninger. Stort sett er kundene veldig fornøyd. «Det e artig når kundan kjæm med go’e tilbakemældinga!

LES OGSÅ: Bruker minst mulig tid på alt vi «må»!

Holte effektiviserer arbeidsdagen

I JobOffice har vi både timeregistrering og fakturasystem, samt regnskapseksport til regnskapsfører. I tillegg har vi også HMS i HoltePortalen, og vi skal nå også i gang med Holte Kjørebok. Hvis jeg skal oppsummere fordelene, så må det være at Holte-systemene effektiviserer arbeidsdagen din betraktelig. I tillegg kan du være sikker på at du får betalt for det du gjør – og for alt materiell. Også har jeg fått mye mer fritid.

Jeg er glad for at jeg fikk det tipset om JobOffice fra Holte, og jeg deler det gjerne videre.