Valgte Holte fordi vi ville ha en leverandør å vokse med

Det er supre tilbakemeldinger fra kunder på nettsiden til AdvisorWest. Det er nok ingen tilfeldighet. De har spesialisert seg på noe av det mest krevende innen norsk byggebransje – byggesøknader. I tillegg leverer de tegne- og rådgivningstjenester. Etter mange år med Fagtorget fra Holte, er firmaet nå en svært godt fornøyd bruker av Holte ByggSøk. Og Andreas Waardal forteller at de valgte Holte fordi de ville ha en leverandør å vokse med.

Gründer og daglig leder Andreas Waardal er en dedikert problemløser. Som diplomaten i midten, forteller han at han er vant til å takle krevende saksbehandlere hos kommunene. Han takler også ansvarsrettshavere som skal signere dokumenter og litt utålmodige kunder. Gode kunderelasjoner trigger han, og ifølge lovordene fra kundene forstår vi at han også står på litt ekstra.

Andreas Waardal i AdvisorWest
Andreas Waardal er skeptisk til hjemmesnekrede løsninger, og er glad for at han valgte Fagtorget fra Holte i sin tid. Det ble utrolig enkelt å bytte over til Holte ByggSøk.

God hjelp fra Holte

Andreas forteller at han alltid har vært opptatt av å velge riktige samarbeidspartnere. – Da jeg valgte Holte, tittet jeg på flere mulige leverandører. Min erfaring i arbeidslivet er å gå for noen du kan leve med og vokse med – og som er der i morgen også. Vi er fremdeles et lite firma med fire ansatte og vi skal ikke vokse veldig. Men vi vil være «liten og god» lenge. De tre øvrige i firmaet er arkitekt, teknisk tegner og byggingeniør.

Da Andreas startet sin virksomhet for snart 7 år siden, valgte han fra dag én Fagtorget fra Holte. Han forteller at det er først nå han har valgt å bytte over til HoltePortalen og Holte ByggSøk. – Fagtorget har funket veldig greit for oss. Men fordi vi allerede var hos Holte ble det veldig greit å hoppe over til Holte ByggSøk uten å bytte leverandør. Det bekrefter at min vurdering den gangen var riktig, sier han, og legger til at han aldri ville tatt sjansen på å velge en «hjemmesnekret løsning». Hvis Andreas har behov for en sparringspartner i vanskelige byggesaker, tar han gjerne en prat med byggesakssjef i Holte, Lise Budde. Hun har ofte et annet øye på saken, og da løser det seg som regel. – Vi benytter oss også av kurs fra Holte, sier han.

Andreas Waardal i AdvisorWest ville ha en leverandør å vokse med.
Vi valgte Holte fordi vi ville ha en leverandør å vokse med. Det bekrefter i dag at min tidligere vurdering var riktig, sier Andreas Waardal.

Leverer til hele landet

– Selv om de er et lite, lokalt firma på Askøy utenfor Bergen, leverer de byggesøknader til kommuner fra Østfold til Nord-Norge. – Byggesak er krevende men vi har en ganske god treffprosent når det gjelder å få søknadene igjennom, så kundene er stort sett glade i oss, sier Andreas. – Vi er også forhandler av Sande hus og hytter i Vestland fylke, og også for Biovac renseanlegg til hus og hytter. Den røde tråden gjennom produktgruppene våre, er at de genererer byggesøknader, tegninger og konsulenttjenester som vi løser.

– Norge blir stadig mer digitalt og bra er det. Jeg synes ansvarsretter og nabovarsel via Altinn er en super løsning. Men selv der kan det ta overraskende lang tid å motta signaturer. Skulle tro det var den enkleste ting i verden. Men det handler nok om akkurat hvor mottakerne er når de mottar meldingen. Etter hvert blir vel også de vant til det, vi må bare lære dem opp. Vi synes i hvert fall at Holte ByggSøk er en svært lovende ny programvare, avslutter Andreas.