Programvare og kurs som gjør byggesøknaden til en morsom oppgave

Byggesøknad kan være en omfattende prosess, med behov for god dokumentstyring og masse faglig kunnskap.  Gode verktøy kan gjøre jobben til en lek. Kan du bruke verktøyet effektivt er mulighetene uendelige og merverdien enorm. I Holte har vi både programvare og kurs som gjør byggesøknaden til en morsom oppgave.

Å komme i gang med gode treningsrutiner er som kjent krevende, slik kan det også være å ta i bruk et nytt arbeidsverktøy. Men, når dørstokkmila er beseiret, gode rutiner er etablert og du ser resultatene – da blir det skikkelig moro.

Illustrasjon på byggesøknadHolte ByggSøk er mer enn bare skjemautfylling

Dette er ideen bak Holte ByggSøk, et søknadssystem som er mer enn bare skjemautfylling. Selv om Holte ByggSøk fremdeles er et ungt produkt, har det allerede fått pondus og blitt et godt verktøy for å styre søknadsprosessen, så vel som for gjennomføring av digital nabovarsling og innhenting av nødvendige signaturer fra de ulike involverte foretakene.

Prøv Holte ByggSøk GRATIS i 14 dager

Andre moduler er tilgjengelig i samme løsning

Som bruker av Holte ByggSøk har man i tillegg muligheter til å løse en rekke andre oppgaver. Mange av våre kunder, inkludert Holtes egen byggesaksavdeling, benytter andre moduler som er tilgjengelig i samme løsningen. Eksempler på dette er moduler for timeføring, fakturering, oppgavelister, rutiner og sjekklister, befaring, tilbud med mer. Systemet inneholder også en e-postklient som du kan synke med din egen Outlook-konto for enkel lagring av e-post på prosjekt, samt en egen dokumentmodul for enkel versjonshåndtering. Mulighetene er enorme.

Supporttjenester, kom-i-gang-tjenester og kurs

Vi gir deg som bruker tilgang til veiledning både via supporttjenester, kom-i-gang-tjenester, åpne kursplasser og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Det er viktig for oss at du som bruker forstår systemet og de mulighetene som ligger i det, slik at din hverdag blir så effektiv og morsom som mulig.

Les også: Ofte stilt spørsmål om byggesak og  Lær deg byggesaksprosessen – trinn for trinn  | Viktig og nyttig å vite om byggesøknad

 

Test Holte ByggSøk GRATIS