VestlandsHus velger SmartKalk fra Holte

VestlandsHus har valgt Holte som leverandør og samarbeidspartner på kalkulasjon. Med dette får VestlandsHus tilgang til markedets mest komplette og brukervennlige konsept – SmartKalk.

– Vi er svært opptatt av kvalitet og effektivitet for medlemmene våre. Valg av samarbeidspartner på kalkyleprogram er meget viktig for oss, og vi har tatt oss god tid og vært grundige, sier Lars Erik Vinje, teknisk sjef i VestlandsHus.  – Holte er innovative, nytenkende og har sterk kompetanse innenfor vårt segment, noe som er høyt prioritert hos oss. Holte har med sin lange fartstid vist at de kan møte endringene i bransjen. Vi ser fram til at våre forhandlere får implementert SmartKalk, sier han.

– VestlandsHus er et solid og tradisjonsrikt selskap med en sterk utvikling. De er en veldig interessant samarbeidspartner, sier Harald Rosingaunet, produktdirektør i Holte. – Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, og kalkyletjenester og kalkulasjonsprogrammer er definitivt et av våre sterke fagområder. SmartKalk vil bidra til å styrke konkurransekraften for VestlandsHus gjennom et brukervennlig, effektivt og innovativt program, avslutter han.

VestlandsHus har nå fått laget sin egen VestlandsHus-mal i SmartKalk i samarbeid med Holte. Denne malen skal være til hjelp for å standardisere kalkulasjonene i forhold til de elementer og detaljløsninger VestlandsHus bruker. Den ferdige malen og alle kalkulerte kataloghus blir delt med medlemmene i VestlandsHus ved hjelp av skyløsningen i SmartKalk.

SmartKalk har hatt en eventyrlig utvikling siden lanseringen under Bygg Reis Deg i 2009, og er desidert markedsledende blant Boligprodusentene i Norge.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Harald Rosingaunet produktdirektør kalkyle i Holte as, 982 37 775, harald.rosingaunet@holte.no

Lars Erik Vinje, teknisk sjef i VestlandsHus AS, 928 36 259, lars.erik.vinje@vestlandshus.no