Holte ByggSøk i ny drakt

Gå til månedens Holte ByggSøk-tips

 

Håper du har hatt en bra sommer! Vi har selvfølgelig holdt hjula i gang gjennom hele sommeren, men har valgt å skåne deg for e-poster i ferien din.

Nå har du sikkert fått med deg at den nye profilen til HoltePortalen er på plass. Før sommeren fikk vi nemlig en ny drakt. Tanken bak var at det nye designet skal være mer selvgående og guide deg mer effektivt fram til målet. Du kan lese mer om bakgrunnen her.

Er det noe du ikke lenger ser?

Vi har mottatt mange tilbakemeldinger fra brukere som er veldig fornøyde med det nye designet, men enkelte forteller at knappevalg har forsvunnet. Vi kan forsikre deg om at alle knappene er der, men det kan være du ikke ser dem uten å scrolle sideveis fordi vi har økt skriftstørrelsen i systemet. Om dette gjelder deg tipper vi du jobber på en mindre skjerm. Vi har i så fall tips til hvordan du kan se hele skjermen som før.

Du kan zoome inn og ut av nettleseren med CTRL + eller -, eller gå på menyen og velge fra zoom-menyen. Dette kan se litt forskjellig ut fra nettleser til nettleser. I Chrome finner du justeringsmulighetene under de tre prikkene oppe til høyre, som vist i bildet nedenfor. Normalt står zoomen på 100 %, så forsøk å endre til f.eks. 90 %. Innstillingene vil huskes kun for den aktuelle nettadressen. Søker du deg over til en annen nettside vil alt være normalt.

 

Du kan zoome inn og ut av nettleseren med CTRL + eller CTRL -, eller gå på menyen og velge fra zoom-menyen.
Du kan zoome inn og ut av nettleseren med CTRL + eller CTRL -, eller gå på menyen og velge fra zoom-menyen.


MÅNEDENS HOLTE BYGGSØK-TIPS:

Logo Månedens tips Holte ByggSøkMangler du en samsvars-erklæring i søknaden din?

Mange opplever at de ikke finner samsvarserklæringen i søknaden sin eller får en feilmelding om manglende dato for historisk milepæl. Det kan være to årsaker til dette; Enten har du lagt inn feil søknadstype, eller du har lagt inn feil milepæl i Fag og Foretak.

Problemstilling:

Du har enten valgt milepæl rammetillatelse i fag og foretak, men har opprettet en søknad om tillatelse i ett trinn, eller du har opprettet en rammetillatelse og valgt milepælen IG/Ett-trinn.

For å rette opp må du først avgjøre hvilken søknadstype du faktisk skal sende inn, så gjøre ett av følgende (se skjermbilde):

        1. Endre søknadstype ved å klikke på knappen «Rediger søknad», eller
        2. Endre milepæl i fag og foretak.

Nå skal feilmeldingen om manglende dato for historisk milepæl være forsvunnet og/eller du skal ha fått tilgang til samsvarserklæringen i søknaden din.

Endre søknadstype ved å klikke på knappen "Rediger søknad", eller endre milepæl i "Fag og Foretak".
Endre søknadstype ved å klikke på knappen «Rediger søknad», eller endre milepæl i «Fag og Foretak».

Klikk her for å svare på fire kjappe spørsmål vedr. nyhetsbrevet vårt.