HolteMagazinet – Våren 2022

HolteMagazinet – Våren 2022 er kommet. Våren er over oss for fullt. Det spirer og gror, og vi nordboere trekker ut for å feire at vi endelig kan være sammen og gi hverandre de klemmene vi har savnet. Møter, konferanser og messer arrangeres som aldri før og vi er alle enige om at nystekte vafler er bedre enn digitale. Det å møte kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere fysisk gir enorm energi. Denne energien tar vi med oss inn i vårt arbeid.

Selv med lysere og lengre dager, står bransjen vår overfor krevende markedsforhold. Programvare kan ikke løse utfordringene rundt prisvekst, tilgjengelighet av materialer og arbeidskraft, men vi skal gjøre det vi kan for å forenkle arbeidet rundt dokumentasjonskrav og effektivisering av din hverdag.

Vi har absolutt ikke ligget på latsiden den siste tiden. De neste månedene vil bestå av spennende nyheter i eksisterende programvare og i tillegg kommer det noen helt nye produkter. Dette har vi store forventninger til. Noen av dem kan du lese om her i bladet.

Vi kjenner byggebransjen

Vi lanserer også en ny serie,som vi har kalt «Vi kjenner byggebransjen». Her vil vi presentere Holtes dyktige fagpersoner i tur og orden. Først ut er Hein Torgersen.

Bli med til kunder i nord og sør

Ingenting gleder oss mer enn fornøyde kunder. I denne utgaven av HolteMagazinet har vi vært på turné i nord og besøkt både Alta, Bodø, Mo i Rana og Trondheim. Les om hvordan programvare fra Holte gjør en forskjell i hverdagen for ALT’A Rør, Nordanlegg, MOMEK CIVIL og Elkul Elektro. Bli med til Mjøsa og møt Syljuåsen, til Klimabygg i Bergen, til TN Varmeteknikk i Mysen og til toppen av Oslo hvor LS Entreprenør renoverer ærverdige Holmenkollen Scandic Park. Møt også vår finske søster som leverer ressursplanleggingssysemet SilverBucket.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver.

God lesing!

Klikk her for å lese HolteMagazinet – våren 2020!