Holtevafler med sjøutsikt – og effektiv og enkel programvare

Tønsberg Byggteknikk AS er på oppdrag i Fregattveien 5b på Ringshaug utenfor Tønsberg. Når vi ankommer med Holte-vaffeljernet for å snakke om effektiv og enkel programvare, er det høy aktivitet. Byggherren ønsker å skifte kledning, bygge ny veranda, pusse opp stuen, bytte kjøkken og litt av hvert. Med den fantastiske utsikten eneboligen har ned mot sjøen, ligger alt til rette for et fantastisk resultat! Men litt jobb skal gjøres først. Det viser seg bl.a. at huset har dobbel kledning.

Til å hjelpe seg i arbeidsdagen bruker gutta i Tønsberg Byggteknikk HoltePortalen. Her fører de bl.a. timer på app, og henter fram digitale tegninger med nøyaktige mål. Gutta synes det er veldig greit å ha tilgang til alt digitalt. – Vi slipper å løpe rundt og lete etter tegninger når det dukker opp spørsmål. Vi sparer både tid og energi, byggeplassen blir mer effektiv og det er enklere å finne fram presise mål, sier bas Andreas Flå.

Tønsberg Byggteknikk Gutta

Inne på kontoret sitter daglig leder Richard Abell og tar imot all data fra gutta ute på jobb. Det er også han som kalkulerer i SmartKalk fra Holte. Han forteller at programvaren er med på å gi han bedre oversikt i den daglige driften, både p.g.a. forutsigbarhet og at det er tidsbesparende.

Effektiv og enkel programvare

Enkel utfylling og god navigering skaper effektivitet, men også trygghet. Vi setter også stor pris på super kundebehandling som vi får hos dere, og selvsagt også på knallgode vafler.

Vaffelsteking i Jakten på fagfolket

På Ringshaug har vi fått låne en kontakt til å plugge inn vår lange skjøteledning i, og snart begynner liflig vaffelduft å spre seg på byggeplassen. Fersk kaffe har vi også med, og snart passer det for gutta å ta en liten pause.

Tønsberg Byggteknikk har brukt HoltePortalen i ca. et år, og forteller at de er fornøyd med både bruk, opplegg og programvare . De synes at det fungerer veldig fint i praksis, og snart skal de også i gang med å bruke sjekkliste- og vernerunde-appene.

Papirlister er en utdøende ting

Kristoffer Arvesen Lyster er tømrer i firmaet og har jobbet der i to år. Det første året førte han timelister på papir, det siste året har han ført dem på mobilen sin i Time-appen fra Holte. – Det er stor forskjell. Før skrev vi på ark, det var tungvint. Det er mye bedre nå med app og nett. Du slipper å miste ark, søle kaffe på dem og måtte føre alt på nytt. Papirlister er en utdøende ting.

Dette er Andreas enig i. – Vi er blitt mer effektive ved å føre timer på mobil. Det går fort. Jeg bruker 5 minutter på dette hver dag før jeg kjører fra jobb. Tidligere tok det mye lengre tid. Det er en positiv ting å slippe å skrive ned alt mulig. Spesielt for meg som skriver så stygt. Ha, ha – nå slipper jeg å få spørsmål om hva jeg egentlig har skrevet på timelisten.

Tønsberg byggteknikk jakke

Holte PREMIUM

Firmaet har mer programvare fra Holte gjennom HoltePortalen PREMIUM-pakka. Men de har ennå ikke tatt alt i bruk. Vernerunder skal de i gang med, og det samme gjelder Sjekklisteappen. De har også 6 lisenser på Holte Kjørebok.

Vi ønsker dem lykke til, og ruller sammen vaffeljern-kabelen.

Kontakt meg