Skal du lykkes med firmaet – bruk JobOffice!

TN Varmeteknikk i Mysen tar klimahensyn på alvor. De har bl.a. spesialisert seg på å skifte ut parafin- og oljebrennere med nye, miljøvennlige alternativer. Allerede i 2020 blir disse forbudt å bruke i norske hjem, så gutta har travle dager. Heldigvis har de JobOffice og PocketLink til å hjelpe seg, slik at de rekker mer.

Thomas Nilsen startet opp firmaet TN Varmeteknikk i 2017. Han snuste så vidt på noen gratis dataprogrammer de første 14 dagene, men ga fort opp. – Det ble alt for tungvint. Jeg måtte bl.a. taste inn alle produktpriser manuelt, og ville heller bruke tiden på å jobbe, sier Thomas. – Etter råd fra en eldre kollega, som sa: «-Skal du lykkes med firmaet ditt bør du velge JobOffice» valgte jeg å gjøre nettopp det. Jeg er glad for at jeg hørte på han!

JobOffice er ekstremt tidsbesparende ved at jeg kan bruke Brødrene Dahls og andre grossisters prisbøker når jeg kalkulerer, bestille varer elektronisk og få pakksedlene direkte inn i fakturaen.

Ser proffere ut!

Thomas er veldig fornøyd med at KalkulasjonsmodulenJobOffice gjør det så enkelt og ikke minst raskt å utforme proffe pristilbud. De sparer mye tid på dette. – Man føler seg også litt bedre som et lite firma, når man sender ut tilbud som ser proffe og ordentlige ut. Jeg tror vi vinner en del jobber på det. Folk kommenterer at de får oversiktlige og fine tilbudsbrev. Jeg er også veldig glad for å ha med et ferdig utfylt forbehold nederst på siden, dersom kunden bruker lang tid på å bestemme seg, og prisene har steget i mellomtiden. Dette kan redde deg fra en situasjon senere.

PocketLink på mobil

Thomas og hans tre ansatte bruker også app-styrte PocketLink på telefonen sin ute på jobb. I PocketLink har de bl.a. kundekartotek, arbeidskalender og prisbok fra grossist, samt at de kan registrere timer og forbruk i tillegg til å ta bilder for å dokumentere jobber.

LES OGSÅ: «Du må skaff dæ JobOffice!

Fakturamodulen er rask

Fakturamodulen i JobOffice får faktureringen unna på rekordtid. Inne på kontoret kan Thomas enkelt avslutte oppdragene og sende oversiktlige fakturaer til kundene med noen få tastetrykk. Takket være elektronisk bestilte varer kommer pakksedlene direkte inn i fakturaen på riktig prosjekt .

Skybasert løsning

Nylig investerte de også i Holte Online – en skybasert løsning hvor hele JobOffice ble flyttet fra lokal pc og over i nettsky. – Det er veldig fint på flere måter, sier han. – Nå har jeg mulighet til å logge inn i JobOffice fra en hvilken som helst enhet, samtidig som mine data er bedre beskyttet dersom noe skulle oppstå på min pc. Jeg anbefaler alle å bruke skyløsning, sier han.

Bruker Holte Kjørebok

Alle de tre ansatte hos TN Varmeteknikk bruker også Holte Kjørebok i firmabilen. – Denne funker også veldig bra. Det er bare å gå inn og huke av hva som er kjørt privat,– det er fort gjort, sier Thomas, som er så vidt innom kontoret når vi snakker med han. Han har akkurat sittet og priset 5 eneboliger, med gulvvarme, kjøkken, vaskerom, bad med innredning og dusjbatterier og alt som skal med. – På den jobben brukte jeg 1 time i JobOffice, smiler han. – Nå er jeg klar til å dra ut og jobbe igjen.