HolteMagazinet – våren 2021

HolteMagazinet våren 2021 er kommet. Det er blitt lysere tider, og igjen tid for å se opp og fram. Nå gleder vi oss til endelig å få møte våre kunder igjen, ansikt til ansikt, og vi ser fram til både messer, møter og kurs. Digitale vafler kan aldri erstatte nystekte Holte-vafler. Gjengen som reiser rundt i vår Jakten på Fagfolket gleder seg enormt til å snart kunne varme opp vaffeljernet igjen på en ny byggeplass.

Gjør hverdagen enklere

Det jobbes hele tiden hardt og grundig med å forbedre våre programvarer og utvikle nye produkter. I Holte har vi som kjent ett mål for øyet; – å gjøre hverdagen enklere for deg som kunde. Våre dyktige fagfolk står derfor på som aldri før for å videreutvikle våre digitale verktøy.

Full kontroll med programvare fra Holte

Ingenting gleder oss mer enn fornøyde kunder. I denne utgaven av HolteMagazinet kan du lese om hvordan HoltePortalen og SmartKalk gjør en viktig forskjell for Forsmo Maskiner & Transport i Mo i Rana. Det samme sier Gutta i Ditt Bygg som har fått mindre kontortid og større overskudd med SmartKalk, og trygghet og oversikt med HoltePortalen. Også Byggmester Neteland har full kontroll på HMS og KS med å bruke HoltePortalen.

63 femstjernere på rad

Rørleggeren Oslo forteller at de har fått 63 femstjernere på rad i Mitt Anbud takket være JobOffice. Det synes vi er veldig moro. Det er fint å se at også stadig flere elektrikere tar denne populære programvaren i bruk. Welhaven Rør og Elektro tilbyr begge fag, og er superfornøyd med å bruke felles programvare. I Karasjok har Synnøve Olsen stålkontroll på sine elektrikere med JobOffice.

7 av 10 digitale byggesøknader

Også Holte ByggSøk får stadig flere venner og flere funksjoner, og 7 av 10 digitale byggesøknader i Norge sendes nå fra Holte ByggSøk.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver. God lesing!

Les HolteMagazinet våren 2021 her!