Nå er HolteMagazinet våren 2024 her!

HolteMagazinet våren 2024 er aller første utgave av bladet i ny drakt. Årsaken er at vi nå er på full fart inn i EG-familien. I den anledning vil det skje en del endringer både når det gjelder produktnavn og utseende. HoltePortalen vil fremdeles være HoltePortalen. SmartKalk vil fremdeles være SmartKalk. Alle funksjoner og fordeler du som kunde er vant til, vil være akkurat de samme. Men noen vil få et par bokstaver foran, nemlig en E og en G.

Klikk her for å lese bladet

Det vil også skje flere forbedringer og spennende nyheter. Disse gleder vi oss til å presentere så fort vi er på den andre siden av sommerferien. Les mer om dette på side 5.

I denne utgaven av HolteMagazinet har vi vært på vaffelbesøk i Modum, hos TS Bygg Modum AS i Jakten på Fagfolket. Vi har vært en tur nordpå hos Lofoten Elektro AS som bruker SmartKalk, og hos Svolvær Rør AS som bruker JobOffice. I Mo i Rana stakk vi innom boligleverandøren Bernhard Olsen AS
og fikk en hyggelig prat om Holte ByggSøk. På Lillehammer har vi også vært, hos Gausdal Landhandleri som har spesialisert seg på digital varehandel, og på hjemveien besøkte vi en av deres proffkunder, Vigga Bygg AS, som kalkulerer i SmartKalk og bestiller byggevarer rett fra programvaren.

Bladet inneholder også mye annet stoff, bl.a. kan du lese om to av våre fagfolk som har vært i firmaet i en årrekke, og deres innholdsrike historier. Det er også mange smarte tips og litt av hvert annet nyttig å få med seg.

Vi håper du synes stoffet er interessant. Kom gjerne med ris og ros samt innspill og tips til saker du ønsker vi skal ta opp i senere utgaver.