Bruker du for mye tid på prising av jobber? Taper du penger fordi du priser jobber for lavt? Mister du kunder fordi du priser for høyt? Løsningen ligger nærmere enn du tror - i HoltePortalen.

Kalkulasjonsnøkkelen er Norges mest brukte kalkyleverktøy!
Siden Kalkulasjonsnøkkelen ble elektronisk i 2016, er dette viktige verktøyet blitt mer brukervennlig enn noensinne. Med dette har du tilgang til mer enn 35 000 oppdaterte priser for nybygg og rehabilitering på din pc, mac eller nettbrett. Du har alle tall tilgjengelige når du trenger dem, enten du er i et møte, på farten, på kontoret eller på byggeplassen.

Stor fleksibilitet og rom for nyheter
I digital utgave har Kalkulasjonsnøkkelen fått en fleksibilitet som gjør det mulig med påfyll av stadig nytt innhold. Prisoppdateringer foretas automatisk, og nyheter tikker inn. Dette er et vitalt oppslagsverk som gjennomgår jevnlige forbedringer, slik at kalkuleringsjobben du gjør kan bli mer effektiv.

Enklere for kunder i HoltePortalen
Fordi du allerede er kunde i HoltePortalen med annen programvare, blir alt veldig mye enklere. Kalkulasjonsnøkkelen ligger kun et par klikk unna, og det er superenkelt å få tilgang til denne også. Du trenger ingen ny innlogging, ingen flere brukernavn eller passord, du trenger bare en lisens. Selv prisen på denne er blitt mye gunstigere – fra kun 199,- per måned pluss etablering. Så er det bare å sette i gang.

HoltePortalen – kanskje Norges mest innholdsrike verktøykasse