Vi har i flere tiår utgitt Kalkulasjonsnøkkelen i bokform med stor suksess, og er ydmyke for dens status og utbredelse i byggebransjen. De senere år har vi mottatt ønsker i forhold til Kalkulasjonsnøkkelen, som dessverre ikke har vært mulig å imøtekomme. Papirutgaven har begrenset oss i å spre erfaringer og oppdatere videreutviklet innhold til enhver tid.

Etter brukerundersøkelsen vi gjennomførte i høst, fikk vi bekreftet at dette virkelig er noe våre kunder ønsker seg. Derfor er vi glade for at vi allerede på nyåret kan presentere Kalkulasjonsnøkkelen i full digital versjon. Nå slipper vi også å måtte begrense oss med antall ark for at ikke permen skal sprekke, og har derfor kunnet legge inn mer innhold.

I den digitale Kalkulasjonsnøkkelen kan vi også enkelt oppdatere innholdet fortløpende i tråd med lover, regler og standarder brukt i bransjen. Dette gjelder bl.a. prisoppdatering av varekost i takt med prisnivået i markedet, tilføring av nye erfaringstall når nye produkter og løsninger kommer på markedet, justering for regelendringer når nye krav blir gjeldende m.m.

Helt nye husmodeller!
Nye Kalkulasjonsnøkkelen får helt nye og tidsriktige husmodeller som er kalkulert i detalj fra bunnen av. Her er alt komplett, med bl.a. overflater som tilfredsstiller brukskrav, noe som er spesielt viktig for eksempel til barnehagebygg.


Tidsriktig barnehage med fem avdelinger for barn på første plan, i tillegg til kontorer, møterom, garderober og spiserom for ansatte på andre plan.


Alle våre malbygninger finnes som modeller, som kan oppdateres og justeres etter ønske. Dette gjør det også mulig å presentere byggene på nye og bedre måter.


Moderne murvilla i tre etasjer for skrått terreng. Huset har carport, to terrasser og flatt tak, og er kalkulert både som isolert klinkerblokk og utstøpt mursystem.

 

Les også: Trenger du oppdaterte priser på Kalkulasjonsnøkkelen?

Gå til Kalkulasjonsnøkkelen her!